Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

JAHORINA – Hotel Forest

DESTINACIJA
Zima 2022/2023 – Jahorina – Bosna i Hercegovina

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Jahorina

LOKACIJA:
Novoizgradjeni i moderno opremljeni hotel Forest nalazi se na na Palama, uz glavnu saobraćajnicu na putu prema Jahorini. Hotel je udaljen 8 km od Jahorine, 3 km od Ski centra “Ravna Planina”, kao i 12 km od Sarajeva.
Okružen je četinarskom šumom, hotel pruža predivan pogled na opštinu Pale i Romaniju. Počeo je sa radom 26.12.2021. godine

RESTORAN:
Restoran hotela “Forest” raspolaže sa kapacitetom 80 mesta, uz posluženje bogate kontinentalne, italijanske i vegetarijanske gastronomske ponude. Pogodan je za organizovanje različitih proslava i manifestacija a oganizuju i muziku uživo. Leti je na raspolaganju i bašta kapaciteta 40 mesta sa predivnom terasom sa koje se pruža pogled na planinu Romaniju, Pale i netaknutu prirodu.

USLUGA:
Polupansion

DODATNE USLUGE UKLJUČENE U CIJENU:
Gostima je na raspolaganju besplatan parking.
Jaka i stabilna Wi-Fi konekcija, bez naplate.

KONFERENCIJSKA SALA:
Na raspolaganju je konferencijska sala maksimalnog kapaciteta 60 mesta (u postavci rednog sedenja). Postoji i mogućnost održavanja seminara na otvorenom.

ORGANIZACIJA FAKULTATIVNIH IZLETA:
Pored bogate zimske ponude hotel Forest nudi i bogate letnje sadržaje kao što su: organizovanje fakultativnih izleta, Via Ferratu “Sokolov put”, rafting, šetnje kroz šumu, vožnju kvadovima.

Prvi dan JAHORINA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan JAHORINA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan JAHORINA Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.
NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Supernova travel. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs