Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

MEKSIKO Grand Oasis Cancun ⭐️⭐️⭐️⭐️

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Meksiko

Individualni polasci
Po Vašem izboru

Daleka destinacija – Meksiko

Grand Oasis Cancun 4*

Položaj: Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova plaže u Cancunu. U blizini hotela su brojni restorani, prodavnice i mogućnostiza zabavu. Do aerodroma Cancun ima oko 15 km.
Sadržaji: Rizort čine 4 hotelska kompleksa sa centralnom zgradom u obliku piramide. U lepoj održavanoj bašti smešten je impozantan bazen dug 450m sa više terasa za sunčanje. Ležaljke i peškiri su besplatni. Hotel ima 2 bife restorana i 16 a-la-carte restorana, za koje je potrebna rezervacija, sa velikim izborom menia svih svetskih kuhinja, 4 snack bara, 20 barova, prodavnice suvenira, butike, WiFi uz doplatu, dnevnu i večernju animaciju, diskoteku, često se održavaju koncerti, kabaretske predstave
Sport uključen u cenu: fittness centar, aerobic, nemotorizovani sportovi na vodi. Uz doplatu: oprema za tenis, škola ronjenja, golf, motorizovani sportovi na vodi
Wellness: sauna i parno kupatilo. Uz doplatu spa tretmani
Sobe: ukupno 1320
Oasis Cancun Lite soba: uređene u tipičnom meksičkom stilu, kupatilo sa tušem,sat-TV, telefon, klima, pribor za čaj i kafu, sef uz doplatu, minibar (voda, sokovi i pivo uključeni u cenu), balkon. Ove sobe se nalaze u življem delu rizorta i imaju ograničeno korišćenje restorana (5 restorana i 4 bara)
Ostali tipovi soba: Grand oasis standar – kao i Cancun Lite sa neograničenim korišćenjem svih restorana i barova / Grand oasis ocean view – bliže plaži s pogledom na okean / Pyramid Oasis – u glavnoj piramida zgradi, besplatan WiFi i sef, bademantil i grickalice iz minibara / Pyramid Oasis ocean view – sa pogledom na lagunu
Usluga: all inclusive (AI – sve ukljuceno). Doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.grandoasiscancunresort.com

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Valuta – pezo, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine) – za plaćanje karticom obično postoji doplata
Jezik – španski, engleski
Viza – potrebna. Turistička viza je besplatna a dobija se na 10 godina u Ambasadi Meksika u Beogradu.
Vakcina – nije potrebna
Klima – tropska, može se putovati tokom cele godine, izbegavati period od maja do septembra zbog velikih vrućina I velike vlažnosti vazduha
Preporučujemo da ne šetate sami noću, posebno u slabo osvetljenim delovima grada, ili onim gde je prevelika gužva. Novac i vredne stvari ostavite u hotelskom sefu.
Budite posebno pažljivi kad prelazite ulicu. Pazite na vožače koji skreću iz pogrešne trake i vodite računa o automobilima iako imate zeleno svetlo.
Po zakonu, strogo je zabranjeno pušenje na javnim mestima, javnom prevozu i privatnim objektima. Zbog velikog broja pušača, zakon je vrlo strog. Zato uvek pitajte konobara da li je dozvoljeno pušenje

MEKSIKO

Meksiko, najveća država centralne Amerike, okružen Karipskim morem, Tihim okeanom i Meksičkim zalivom ima za svakoga po nešto. Bilo da želite miran odmor, ili ste ljubitelj non stop žurki ili avanturistički tip Meksiko će ispuniti sva vaša očekivanja i više od toga.
Drevni gradovi Maja i Asteka, mistične piramide i čuvena Chichen Itza, piramida boga Kukulkana koja je zaštićena od strane UNESCO – a kao spomenik od izuzetne kulturne važnosti, katedrale i trgovi iz doba španske imperije u 19.veku, Chiapas – jedno od poslednjih mesta na svetu gde još uvek postoje neotkrivena blaga i ruševine Maja koja i dalje leže skrivena u najdubljim predelima prašume, plivanje sa delfinima u mestu Cabo San Lucas, tirkizno more i kao brašno sitan beli pesak, ljuta a tako ukusna meksička hrana, lud noćni provod…..učiniće da poželite da se vratite u ovu zavodljivu zemlju.
Glavni grad Mexico City ima stanovnika kao 4 Srbije! izgradjen na mestu isušenog jezera, na izuzetno mekom tlu, svake godine “tone” za oko 3 milimetra. Odvojte bar 3 dana za obilazak ovog megalopolisa. Obiđite glavni gradski trg Sokalo, Plavu kuću – dom i muzej Fride Kalo, ploveću pijacu Xochimilco, Palatu lepih umetnosti u glavnoj šetačkoj zoni Maderoi najveći park Čepultepek sa nekoliko jezera, šumom i brojnim muzejima. Ne propustite muzej Antropologije. Bacite pogled na grad sa vrha tornja Latinoamericana. Dan završite provodom do jutra u nekom baru ili noćnom klubu u čuvenoj četvrti Kondesa.
Najpopularnije turističko odredište u Meksiku je Cancun. U poslednjih 20 godina Cancun je od malog ribarskog grada prerastao u jedno od najpoznatijih svetskih letovališta. Sa svojim dugim peščanim plažama i tirkizno-plavom bojom mora pravi je biser Kariba. Podeljen je na gradsku i hotelsku zonu, a spaja ih bulevar Caculcan koji se pruža duž celog poluostrva. U gradu koji nikad ne spava, zagarantovane su dobre žurke u čuvenim klubovima Coco Bongo, Playboy, Mandala…
Za ljubitelje istorije, tu je muzej Maya de Cancun u kome se može saznati mnogo toga o Majama i njihovoj civilizaciji.
Prekoputa Cancuna nalazi se ostrvo Isla Mujeres (Ostrvo žena), koje je uspelo da zadrži svoj stari duh, tradiciju i običaje. Najveća atrakcija ostrva je podvodni muzej Musa, sa zbirkom od preko 500 skulptura potopljenih u more – savršeno mesto za ljubitelje ronjenja i snorkelinga.
Južno od Cancuna je drugo popularno letovalište Playa del Carmen, poznato po dobrim hotelima visoke kategorije sa all inclusive uslugom.
Dalje na jugu nalazi se Tulum sa najlepšom plažom u celom Meksiku. Tulum je poseban po majanskim ruševinama koje se nalaze uz samu obalu.
Nikad nije loše vreme za posetu Meksiku iako je u primorskim i nižim regionima prilično vruće i vlažno od maja do septembra. To su ujedno i meseci sa najviše padavina i najvišim temperaturama gotovo svuda.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura