Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

Slovenija – 5 dana / 2 noći

DESTINACIJA
Evropski gradovi – Slovenija

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM

SLOVENIJA

LJUBLJANA -TRST -PORTOROŽ – KOPAR – PIRAN – BOHINJ – KRANJSKA GORA – BLED

5 dana (2 noćenja) – autobusom

 

Slovenija je okružena moćnim alpskim vrhovima, sa jezerima i kristalno čistim potocima, rekama i slapovima, šumama i toplim morem predstavlja idealan i mnogima omiljen kutak za uživanje i odmor. Spoj slovenske, germanske i rimske kulture, naoko sasvim različitih, a opet tako funkcionalnih, pružio je niz zanimljivih specifičnosti razvijenih u identitet koga karakterišu izuzetno gostoprimstvo i ljubaznost, Ljubljana je ušuškana, raskošno gospodstvena… Nastala na temeljima antičke Emone, danas se smatra za jednu od najlepših i najuređenijih prestonica Evrope.

Program / Cenovnik

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji

 • Smeštaj u hotelu 2* u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom – buffet (samposluživanje)
 • Razgledanje Ljubljane u pratnji vodiča – pratioca
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Boravišnu taksu cca 3,13 eur po noći – plaća se na recepciji hotela
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – na upit
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativne izlete.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativih izleta je podložna promeni prema uslovima agencije – ino partnera, deca 2-12 god ostvaruju određeni popust):

Postojnska jama 40, Postojnska jama sa ručkom 60

 • Trst sa obilaskom Portoroža, Kopra i Pirana 35
 • Obilazak Bohinja, Kranjske Gore i Bleda 35€, Fakultativno krstarenje pletnama po Bledskom jezerusa posetom Bledskom ostrvu i ulaznicom za svetilište na ostrvu – 30€ (minimum za realizaciju ovog programa je 15 prijavljenih putnika; plaćanje isključivo na licu mesta)!

DOPLATE I POPUSTI:

Doplata za 1/1 sobu 50%

 • Doplata za polazak iz Novog Sada 25€
 • Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 10%
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%.

Program putovanja:

1.dan 09.11 (četvrtak)  BEOGRAD…        

Polazak autobusom za Sloveniju u 22:00h sa parkinga kod Muzeja Jugoslavije (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred put, podložno promeni). Vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2.dan 10.11 (petak) …LJUBLJANA            

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Ljubljane). Smeštaj u hotel. Popodne fakultativno obilazak Postojnske jame i pauza za ručak. Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 11.11 (subota) LJUBLJANA  – TRST – KOPAR – PORTOROŽ – PIRAN  

Doručak, posle doručka (fakultativno) odlazak na izlet do Trsta. Obilazak i razgledanje Trsta, Trga Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpske crkve Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije. Slobodno vreme. Upoznavanje grada i slobodno vreme za šetnju, uživanje pored mora i slobodne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Portorožu, Piranu i Kopru sa kratkim zadržavanjem.  Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje

4.dan 12.11. (nedelja)   LJUBLJANA  – BOHINJ, KRANJSKA GORA, BLED   

Doručak, u ranim jutarnjim časovima mogućnost organizovanja izleta do Bohinja, poseta nacionalnom parku Triglav i obilazak Bohinjskog jezera, obilazak Kranjske Gore – najpoznatijeg skijaškog centra Slovenije i Bleda. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno je slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite.  U večernjim časovima povratak za Beograd.

5.dan 13.11 (ponedeljak )  BEOGRAD     

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

OPISI HOTELA (smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima):

Hotel 2* Hotel se nalazi u mirnom delu Ljubljane, udaljen svega nekoliko kilometra od centra grada. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Hotel ima restoran i bar.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana u tri mesečne rate, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs