Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

SLOVENIJA Olimia – Hotel Breza 4*

DESTINACIJA
Wellness & Spa – Slovenija – Wellness Hotel Sotelia

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

WELLNESS HOTEL BREZA 4*

Lokacija: u termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje, hotel ima 167 dvokrevetnih soba (od čega 47 antialergijskih) i 18 apartmana. Hotel nudi domaću atmosferu i čini boravak opuštenim, a sobe će doprineti vašem udobnom boravku. U hotelu se nalazi i Centar zdravlja koji vam nudi bogatu ponudu tradicionalnih i savremenih programa za poboljšanje vašeg zdravlja i osećaj relaksiranosti.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrima Termalija i Orhidelija povezan je podzemnim hodnikom.

Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, a neke sobe imaju i balkon. Apartmani: spavaća soba je odvojena od dnevne, i opremljeni su klima uređajem, mini barom, satelitskom TV, telefonom, sefom, kupatilom sa tušem, sa ili bez balkona. Po dolasku vas u svakoj sobi čeka boca termalne vode.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Terme Olimia predstavljaju vodeće i najluksuznije terme u Sloveniji. Smeštene su uz reku Sutlu u neposrednoj blizini granice sa Hrvatskom. Imaju dugu tradiciju lečenja termalnom vodom, ali danas su Terme Olima omiljeno odredište za sve one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa s obzirom na hotelsku ponudu, kao i na prirodno okruženje. Terme Olimia, u svom sastavu imaju termalne centre koji nude inovativan koncept wellness turizma, odlikuje ih originalnost i luksuz kako u arhitektonskom, tako i u smislu ponude. Terme Olimia su razvile i nove trendove, tako da su se sada okrenuli i ka takozvanim selfness programima koji predstavljaju iskorak u odnosu na sam wellness. Selfness jednostavno znači – učiniti nešto dobro za sebe! To nije samo deo ponude, već je uključeno u svaku uslugu i prožima se kroz sve aktivnosti sa gostima.

Na samo  nekoliko kilometara od Termi Olimia nalazi se selo Olimje koje je 2009. godine proglašeno za najlepše selo u Evropi. Ovde gosti mogu da obiđu srednjevekovni manastir u oviru koga se nalazi treća najstarija apoteka u Evropi, u čijoj se bašti gaji više od 250 vrsta lekovitog bilja. U neposrednoj blizini manastira je mala porodična fabrika čokolade sa prodavnicom i Jelenov greben – gostionica i uzgajalište jelena.

Da bi gosti upotpunili boravak u hotelima, Terme Olimia u svom okruženju nude i brojne mogućnosti za aktivan odor u smislu uređenjih biciklističkih staza, ali i staza za šetnju i planinarenje.

Terme Olimia | Termalna voda

Termalna voda  temperature od 30 do 37° C predstavlja prirodno bogatstvo Termi Olimia. Crpi se iz vrela sa dubine od 520 m i bogata je magnezijumom, kalcijumom i hidrogen karbonatom. Jedna od posebnih odlika ove vode je njena pitkost, tako da na mnogim mestima po kompleksu gosti mogu da se osveže na nekoj od instaliranih česmi. Konzumiranje termalne vode pomaže u čišćenju tela zbog specifičnih niskih koncentracija minerala. Kupanje u termalnoj vodi smanjuje napetost u mišićima, povećava prokrvljenost tkiva, poboljšava cirkulaciju i time ubrzava metabolizam, ojačava imuni sistem tela, deluje protvupalno, a i blagotvorno deluje na kožu.

 

Terme Olimia | Wellness centar

WELLNESS ORHIDELIA

Terme Olimia u svom sastavu imaju luksuzni wellness centar Orhidelia koji već godinama osvaja prestižno priznanje za najbolji wellness centar u Sloveniji. Wellness centar je sagrađen na dva nivoa i ovde gosti mogu da uživaju u spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, sauna centru, brojim tematskim odmorištima, kao i u osvežavajućoj kulinarskoj ponudi. Posebna pažnja je posvećena osvetljenju, materijalima i umirujućim bojama, a prostranost Orhidelije  omogućava svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak opuštanja i mira.

Unutrašnji bazen sa termalnom vodom temperature između 31 i 32° C gostima nudi brojna ostrvca, ležaljke za masažu, sporu reku, 2 whirpoola, gejzire,  svetleću pećinu i bazen sa podvodnom muzikom. Spoljašnji bazen, koji je povezan prolazom sa unutrašnjim, je sa termalnom vodom temperature između 31 i 32° C. Ovde gosti mogu da uživaju u ležaljkama za masažu, gejzirima i whirpoolu, kao i u vodenom baru.

SVET SAUNA u wellness centru Orhidelija je najveći u Sloveniji i podeljen je na tri dela. U delu sa suvim finskim saunama nalaze se različite vrste finskih, infracrvenih i bio sauna, ledeni bazen i takozvani masažni put za masažu stopala. Drugi deo čine parna kupatila čiji dizajn prati tradiciju islamskog sveta, gde su ove saune i nastale. Treći deo predstavljaju tematska odmorišta gde su gostima na raspolaganju i vodeni kreveti pored kojih su instalirane slušalice i gosti se mogu potpuno prepustiti uživanju u instrumentalnoj muzici zvukova iz prirode. Finski i parni deo spojeni su otvorenom nudističkom terasom sa toplim bazenom, ležaljkama za masažu i podnim grejanjem.

 

WELLNESS TERMALIJA

Wellness Termalija je prvoizgrađeni termalni kompleks koji se u potpunosti renovirao i modernizovao. Ovom modernizacijom su obezbeđene najbolje i visokokvalitetne usluge u oblasti vodenih doživljaja i opuštanja, uz programe koji će prvenstveno biti prilagođeni porodicama sa decom. Nakon radova na renoviranju Termalija svojom atraktivnom i unikatnom ponudom zasigurno postavlja nove standarde u ovoj oblasti i tako staje rame uz rame sa nekoliko puta nagrađivanim Wellness centrom Orhidelia. Gostima su na raspolaganju Termalija Relax kao i Termalija Family Fun. Odmor i zabava zagarantovani su za sve članove porodice. Veliki unutrašnji i spoljašnji bazen, prostor za decu sa vodenim pištoljima, širokim toboganima i mrežama za penjanje, bazen sa peskom za najmlađe goste, zatim 7D bioskop, avanturistički tobogani i stena za penjanje samo su neke od atrakcija koje očekuju posetioce Termalija Wellness Centra.

 

TERMALNI PARK AQUALUNA

Aqualuna termalni park je letnji vodeni zabavni park sa 3.000 m2 vodenih površina, koji svojim bazenima i atrakcijama poziva na porodičnu zabavu i druženje. Gostima su na raspolaganju bazen sa stolicama za masažu i gejzirima, bazen sa talasima, bazen za spuštanje sa 9 tobogana. Za najhrabrije tu je tobogan King Kobra koji omogućava vratolomni spust u dve cevi, vožnja je puna iznenađenja i vodi kroz zatvorene i otvorene delove tobogna. Za najmlađe je namenjen mini klub King Kobra, Aquajungle na 550 m2 i Aquasafari. Svi bazeni su sa termalnom vodom.

Ovaj termalni kompleks udaljen je 1 km od hotela, tako da ne utiče na mir gostiju.

Program / Cenovnik

CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona po principu samoposluživanja, boca termalne vode u sobi, besplatan ulaz na bazene u Wellness centar Termalija RELAX, Thermal park Aqualuna i Terme Tuhelj, bademantil, jedan ulaz u sauna svet Termalia ILI jedan ulaz na bazene Termalia Family Fun, aquaaerobik prema programu, jutarnja gimnastika, upotreba fitness studija, svakodnevni program sa sportskim aktivnostima i zabavom, gratis internet (WLAN) u sobi, noćno kupanje u wellness centru Termalija – petkom i subotom, animacija dece u mini-klubu.

CENA NE UKLJUČUJE: Boravišnu taksu – 2,5€ osoba/noć (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni), međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.
DOPLATE: Pun pansion – 15€ osoba/noć; jednokrevetna soba – 25€/noć. Wellness Orhidelia: pon. – četv. 20€ osoba/dan (dva ulaska dnevno), pet. – ned. i praznicima 29€ osoba/dan (dva ulaska dnevno). Ulaz u sauna centar Wellness Termalija – 12€ osoba/dan. Ulaz u Termalija Family Fun – 12€ osoba/dan (pet. – ned.), 10€ osoba/dan (pon. – četv.).
POPUSTI: Dete do 4,99 godina boravi GRATIS u sobi sa dvoje odraslih; 50% popust za decu od 5 do 11,99 godina na dodatnom ležaju; 30% popust za decu od 5 do 11,99 godina na osnovnom ležaju; 15% popust za treću odraslu osobu na dodatnom ležaju.

PROGRAM PUTOVANJA:

  • 1. dan TERME OLIMIA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
  • 2. do pretposlednji dan TERME OLIMIA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
  • Poslednji dan TERME OLIMIA Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.