Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

ZANZIBAR Bluebay Beach Resort & Spa

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Zanzibar – Afrika

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
Po Vašem izboru

Cena od
115€
paket / po osobi

Zanzibar – Bluebay Beach Resort & Spa 4*

Položaj hotela: Idilični položaj, direktno na beloj peščanoj plaži, na severoistočnoj obali, oko 45 km od grada Stone Town. Aerodrom Zanzibar udaljen oko 45 km.

Hotelski sadržaj: Omiljeni hotel u tipičnom zanzibarskom stilu sa velikim tropskim vrtom sa mnogo palmi. Luksuzno opremljeni rizort raspolaže glavnim restoranom ,,Makuti’’ sa pogledom na more, barom na plaži, a-la-carte restoranom ,,Bahari Grill’’, restoranom ,,Blue Marlin Beach Restaurant’’ i ,,Blue Deli Terrace Café’’. Takođe su na raspolaganju bazen i đakuzi. Ležaljke na plaži i bazenu su uračunate. 500 m dugačka plaža odvaja hotel od njegovog partnerskog hotela Sultan Sands, čije se usluge takođe mogu koristiti. U oba butika je u ponudi garderoba za plažu, istočno-afričke umetničke rukotvorine i suveniri. Wi-Fi u čitavom hotelu.

Sobe: 112 Garden/Promo: oko 45 m², u vrtu, sa po 4 stambene jedinice po bungalovu. 6 bungalova dele jedan bazen. U tipičnom lokalnom dizajnu, komforno uređene, sa duplim ili dva single kreveta i sobom za presvlačenje. Kupatilo/tuš/ WC, fen, TV sa ravnim ekranom, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, mreža za komarce, balkon ili terasa. Superior: oko 50 m², kao Garden, prostranija, u prizemlju, na strani ka moru, delimično sa pogledom na more. Junior Suite: oko 90 m², kao Garden, još prostranija, dodatno sa kupatilom i tuš/WC, spoljašnji tuš sa lounge-om, vrt i terasa, najbliža moru, sa dosta privatnosti.

Usluga: All inclusive.

Sport: Uračunato: tenis sa osvetljenjem, korišćenje fitness-centra, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, kajak. Uz doplatu: pecanje na pučini, surfovanje na vetru, pedalina, najam bicikala, oprema za tenis, PADI škola ronjenja (uz doplatu).

Wellness: Uz doplatu: Tretmani i masaže u „Oasis Spa“.

Zabava: Uračunato: tematske – zabavne večeri na bazenu. Uz doplatu: začinske ture, vožnje dhow čamcem, vožnja kvadova.

Deca: Dečji klub za decu od 3-13 godina sa raznovrsnim programom. Poseban dečji meni za večeru. Radno vreme: 9-12:30h i 15-17h. Bebisiter uz doplatu.

Medeni mesec: Pri minimalnom boravku od 7 noćenja: 25% popusta za mladu pri boravku 01.11 – 22.12., 06.01 – 31.10. u Superior ili u Junior Suite, cveće, 1 flaša vina na dolasku, večera u ribljem restoranu. Ne može se kombinovati sa uštedama.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

USLOVI PUTOVANJA I NAPOMENE:

VIZNI REŽIM: Za državljane Republike Srbije je potrebna viza za Tanzaniju i Zanzibar. Dobija se na aerodromu na licu mesta. Trošak oko 50 USD po osobi. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja. Državljani drugih zemalja o viznom režimu se raspitaju u svojoj zemlji u konzulatima zemalja u koje žele da putuju.

 • Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. Cena aranžmana za dodatne ležajeve, kao i za jednokrevetnu sobu radi se na upit.
 • Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena prema lokalnoj kategorizaciji i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJAZa potvrdu rezervacije potrebna je uplata od 60% iznosa aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre puta. Pojedine avio karte su nerefundabilne ,  u takvom slučaju za avio karte je potrebna uplata u celosti kako bi se rezervacija potvrdila. Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Organizator: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b,
Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Beograd, Vračar, Beogradska 6, 011/322-33-00; 3341-839, info@belvi.rs
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Cenovnik br. 1 / 22.03.2024.

Valuta – tanzanijski šiling, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – svahili, engleski
Viza – viza se dobija na aerodromu (50 USD). Pasoš mora biti važeći najmanje 6 meseci po povratku sa puta (minimum 2 slobodne strane).
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, izuzev aprila i maja
Vodene struje I koralni grebeni ograničavaju kupanje u moru pa preporučujemo korišćenje sandala za vodu

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura