Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

ZANZIBAR Stone Resort 09.02.-20.02.2022.

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Zanzibar – Afrika

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
11 DANA | 10 NOĆI

Cena od
1150€
paket / po osobi

Daleka destinacija – Zanzibar – Afrika

Ostrvska država Zanzibar nalazi se na samo 6 stepeni južno od Ekvatora uz istočnu obalu Tanzanije. Čini je nekoliko ostrva od koji su najveća Pemba i Unguja. Glavni grad Zanzibar nalazi se na Unguji. Stari deo grada Stone Town proglašen je za svetsku baštinu zbog svog istorijskog i kulturnog značaja. Tropska klima sa prosečnim temperaturama od 23°C u julu do 28°C u januaru čini ga idealnim mestom za odmor tokom čitave godine. Najviše padavina uz najviše temperature i veliku vlagu ima u aprilu i maju pa te mesece treba izbegavati. Netaknute bele peščane plaže, obilje sunca, čisto toplo more, puno zelenila, retke vrste biljnog i životinjskog sveta, kontrast između sjaja turizma i siromaštva lokalnog stanovništva, opijajući mirisi egzotičnih začina: cimeta, šafrana…nateraće vas da zaboravite na realnost i biti jedno nezaboravno iskustvo.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik


POLAZAK JE SIGURAN!!!
Cenovnik važi za period 09.02.-20.02.2022.
Cena je izražena po OSOBI

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA SADRŽI:

  • Smeštaj u vili Stone Resort, sa uključenim polupansionom (HB,set meni), povratni transfer, povratnu avio kartu sa svim taksama, kompanija kojom se leti je Fly Dubai.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA NE SADRŽI: 

  • Vizu za Tanzaniju –plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50USD)
  • Individualne troškove
  • Fakultativne obilaske i izlete
  • Doplatu za prekoračenje kilaže i prtljaga (cena po kg u zavisi od kompanije sa kojom se leti)

 

NAPOMENA:

Vreme prijave u sobe je od 14h, a vreme odjave do 11h. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima.Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Državljani Srbije mogu ulaziti u Tanzaniju. Ukoliko država polaska ili avio-kompanija kojom su doputovali traže negativan test kao uslov za putovanje, putnici su obavezni da pokažu rezultate testa prilikom ulaska u Tanzaniju. Svi putnici se detaljno proveravaju po dolasku a u slučaju potrebe, moze se traziti da se uradi brzi test. Strani državljani pod istim uslovima ulaze u Tanzaniju.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U SMEŠTAJU.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

1.dan (09FEB) BEOGRAD. Aerodrom Nikola Tesla, dolazak 3 sata pre leta. Polatanje je u 13.05h, letom FZ1746 do Dubai-a.

2.dan (10FEB) DUBAI. Nastavak leta za Zanzibar u 03.00h, letom FZ1687, dolazak na Zanzibar u glavni grad Stone Town u 07.40h.

2.dan -10.dan (10FEB-19FEB) Narednih nekoliko dana provešćete na najlepšoj plaži na Zanzibaru i uživati u     kupanju i sunčanju na obali čarobnog Indijskog okeana.

10.dan (19FEB) STONE TOWN. Aerodrom, dolazak 3 sata pre leta. Poletanje je u 22.20H, letom FZ1688 do Dubai-a.

11.dan (20FEB) DUBAI. Nastavak leta za Beograd u 09.05h, letom FZ1745. Dolazak u Beograd u 12.05h. Kraj putovanja.

Valuta – tanzanijski šiling, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – svahili, engleski
Viza – viza se dobija na aerodromu (50 USD). Pasoš mora biti važeći najmanje 6 meseci po povratku sa puta (minimum 2 slobodne strane).
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, izuzev aprila i maja
Vodene struje I koralni grebeni ograničavaju kupanje u moru pa preporučujemo korišćenje sandala za vodu

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs