LETOVANJE 2024 – GRČKA – TURSKA - ŠPANIJA - TUNIS - ITALIJA - EGIPAT – CRNA GORA

Iskoristite priliku da sa Belvi travelom  letujete na vašim omiljenim lokacijama i posetite Grčku,TurskuEgipat, Tunis, Italiju, AlbanijuCrnu goruKipar ili Španiju po sniženim cenama. Letovanje – odmor o kojem mislite tokom cele godine. Vreme koje provodite sa najdražim osobama. Vreme kada se osećate slobodno, rasterećeno, opušteno. Kao i svih prethodnih godina tu smo da letovanje bude nezaboravno, ispunjeno trenucima zadovoljstva i sreće koju možete osetiti samo tada – na odmoru!

Letovanje 2024

Avion – Autobus – Sopstveni prevoz

Vreme je za letovanje! Nije to samo poziv ili slogan. Vreme je za letovanje je istinsko podsećanje da je nakon dugih meseci između dva leta, došlo vreme da se posvetite jednom od najlepših događaja koji se dugo pamte. Letovanje je doživljaj slobode, zadovoljstva i sreće, i biće tako ako sebi izaberemo neku od destinacija i letovališta na toplim morima Mediterana. Naša agencija, Belvi Travel, uradiće sve da vaše letovanje bude izabrano sa smislom, da vam letovanje u letovalištima koje nude Turska, Egipat, Grčka, Španija, Italija, Tunis, Kipar, Crna Gora i Albanija protekne uz brigu profesionalnog agencijskog, animatorskog i vodičkog tima. Vama ostaje da za vaše letovanje izaberete jednu od brojnih destinacija sa pažljivo odabranim vrstama i kategorijama smeštaja. Za vaše letovanje omogućili smo sve vrste prevoza – avionom, autobusum ili sopstvenim prevozom. Vaš izbor letovanja će upotpuniti naša politika prihvatljivih niskih cena i kvalitetan način odloženog plaćanja. Odaberite, a mi ćemo pomoći da vaše letovanje bude nezaboravno.

Turska letovanje 2024

Hoteli visokih kategorija sa sopstvenim peščanim plažama

Avion – Autobus – Sopstveni prevoz

Letovanje u Turskoj – letovanje u senci čudesnih antičkih gradova i prirodnih lepota koja su odavno svetska čuda – letovanje uz predivno toplo i kristalno čisto more koje zapljuskuje krševite i peščane obale egejske i mediteranske Turske – letovanje uz kosmpolitske gradove koji su se razvili od starih čaršija i bazara koja su i danas turistička atrakcija – letovanje uz svetski priznatu tursku kuhinju i svakako slatke baklave, kadaif, alvu, lokum… Za vaše letovanje odabrali smo desetine luksuznih hotela na Egejskoj rivijeri u mestima Kušadasi, Sarimsakli i Bodrum i u Antaliskoj regiji u mestima Antalija, Alanja, Kemer, Side, Belek, Lara …

Egipat – Hurgada letovanje 2024

Hoteli visokih kategorija sa all inclusive uslugama i sopstvenim peščanim plažama

Avion – poseban čarter let

Letovanje u Egiptu u Hurgadi je mesto gde se očekivanja ispunjavaju na najbolji način. Zadivljeni smo hramovima i piramidama iz vremena starih egipatskih civilizacija, isto tako osećanje nosimo kad uživamo u Hurgadi, najznačajnijem kosmopolitskom letovalištu modernog Egipta. Letovanje u Hurgadi koje privlači milione turista iz celog sveta, pravo je mesto za potpuno uživanje. More predivne lepote i lepog imena – Crveno more sa koralima i predivnim koloritnim podvodnim svetom, peščane plaže kao da ih je sam bog stvorio, hoteli najviših kategorija i sadržaja, razigrane arhitekture, sa sopstvenim parkovima, restoranima, bazenima i aqua parkovima. Letovanje koje se ne zaboravlja i sa uspomenom koju čuvamo u srcu.

Grčka letovanje 2024

Apartmani i hoteli

Avion – Autobus – Sopstveni prevoz

Predstavljamo vam za letovanje, najbolje od Grčke. Izabrali smo, a odavno je tradicija, zanosna grčka ostrva. Ostrva sa biranim i kvalitetnim apartmanskim smeštajem i hotelima sa ljubaznim domaćinima, smeštenim u Jonskom moru – Krf, Kefalonija, Lefkada, egejska ostrva – Tasos i Skiatos i na najjužnijim ostrvima Grčke u istočnom Mediteranu – Krit i Rodos. Nismo propustili da za letovanje ponudimo kontinentalnu Grčku. Na obalama jonskog mora u mestima Astakos, Parga i Sivota ušuškanih između predivnih plaža ili na jugu Grčke kosmopolitski Lutraki, smeštenog nedaleko od Atine, na obalama Korinta, u blizini Peloponeza. Na putu ka Lutrakiju svakako u čuvena banja Kamena Vurla. U severnom delu Grčke: Paralija, Olympic beach, Leptokarija, Pefkohori, Hanioti, Agia Triada. Sva ostrva i letovališta smo povezali sa avionskim, autobuskim prevozom, a i omogućili da se koristi i sopstveni prevoz. Grčka je najlakši i najbolji izbor za letovanje.

Albanija letovanje 2024

Avion – Autobus – Sopstveni prevoz

Letovanje u Albaniji je bila nemoguća zamisao decenijama posle II sv. rata. Albanija u ovom stoleću je zemlja koja se uveliko upisala u turističku mapu Mediterana i Evrope. Letovanje u ovoj, još ne u potpunosti istraženoj i pomalo mističnoj zemlji, postalo je stvarnost. Obala Albanije, dužine oko 400 km, većinom sa peščanim plažama, a u zaleđu surovih planina, ima idealnu klimu za letovanje i letnji odmor. Izabrali smo Sarandu veliki trgovački grad i letovalište u južnom delu  Albanije na obali Jonskog mora, odmah preko puta ostrva Krf. Saranda ima veliki izbor hotela duž gradske plaže, a nadomak Sarande je i pravi biser, ribarsko malo mesto Ksamil sa peščanom plažom na kojoj bi pozavidela i mnoga egzotična ostrva. Na severnom delu Albanije nudimo Drač, poznat kao veliki lučki i trgovački grad, tridesetak kilometara od Tirane i sa 12 kilometara dugom peščanom plažom, u delu grada po imenu Golem, sa stotinama hotela svih kategorija. Plaže su održavane i uređene sa brojnim mestima za zabavu i sportske aktivnosti. Letovanje u Albaniji je prilika da se upoznaju predusretljivi i ljubazni domaćini, kvalitetni i sadržajni hoteli i uživa na prelepim peščanim plažama.

Tunis letovanje 2024

Hoteli visokih i srednjih kategorija sa all inclusive uslugama i sopstvenim peščanim plažama

Avion – poseban čarter let

Tunis – egzotična zemlja, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Tunis je zemlja gde se pretapaju hiljadugodišnje kulture, zemlja tradicije i legendi, svetla i boja, ritam kontrasta, srce Mediterana. Sa prelepim dugim i širokim, peščanim plažama, mnogobrojnim hotelima i kulturno-istorijskim spomenicima magičnom snagom privlači znatiželjne turiste sa svih strana sveta da istraže znamenitosti burne prošlosti kao i nepoznanice uvek mistične i predivne Sahare. Glavni grad se takođe zove Tunis, kao i obližnje jezero i veliki zaliv u kojem je prestonica smeštena. Priča se da  ime Tunis potiče od berberske reči ”prenoćiti”. Tunis ima preko 12 miliona stanovnika.

Vraćamo se oazi vrhunskog odmora i avanture, zemlja prebogate istorije i kontrasta vas čeka! Od prelepe obale preko uzburkane istorije, prirodnih lepota do uzbudljive pustinje.

Uživajte u mirisu jasmina, odmarajte na lepim peskovitim plažama, a ukoliko svom odmoru želite da dodate i notu avanture – Tunis će vam ostati u najlepšem sećanju.

Kipar proleće / leto 2024

Hoteli visokih i srednjih kategorija sa odličnom uslugom i sopstvenim peščanim plažama

Avion – redovna linija

Republika Kipar je ostrvska zemlja u Sredozemnom moru i treće po veličini ostrvo u Evropi sa obalom dugom oko 233km i površinom do 9.251km2. Kipar mnogi zovu i Afroditino ostrvo, jer se prema predanju baš ovde, iz morske pene, rodila grčka boginja ljubavi. Kipar ima jako razvijen turizam zahvaljujući bogatoj istoriji, lepo uređenim letovalištima, ljubaznim i odmerenim ljudima, kvalitetnim, dobro opremljenim hotelima, toploj mediteranskoj klimi, prelepim plažama, zanimljivim dešavanjima kako na plažama tako i u noćnim klubovima, kvalitetnom vinu, dobrom šopingu. Kipar je najsunčanije ostrvo u Evropi sa oko 340 sunčanih dana godišnje. Leto traje i do osam meseci (april-novembar). Najlepše plaže sa belim i zlatnim peskom su u mestima Aja Napa i Protaras.

Španija letovanje 2024

Hoteli sa odličnom uslugom i prelepim plažama

Avion – redovna linija

MAJORKA / MALLORCA  je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru, pripada Balearskim ostrvima zajedno sa Ibicom, Menorkom i Formenterom. Udaljena je od Španskog kopna više od 100 nautičkih milja. Bistro more, prelepe peščane plaže, skirvene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme, ali i planinski venci, ukratko je prirodna lepota ovog ostrva. Postala je omiljena destinacija savremenih ljudi oslobođenih predrasuda, onima kojima je aktivan odmor primaran, koji uživaju u dometima savremene civilizacije, koja se tako jasno primećuje na ovom ostrvu i sve to uz zavodljivu arhitekturu, legende o gusarima i vitezovima i vredne ostatke iz istorijskog perioda ostrva dugog deset vekova. Majorka je prava i izrazita kraljica evropskog turizma. Glavni grad ostrva je Palma de Majorka (Palma De Mallorca), kojom dominira katedrala, okružena srednjovekovnim zidinama. Palma je predivan grad, potpuno predat turistima za šetnju promenadom uz more duž srednjovekovnih zidina, za obilazak raznovrsnih znamenitosti grada i muzeja, za šoping, za provod u brojnim mestima za zabavu raspoređenim u uskim gradskim ulicama i brojnim trgovima sa stogodišnjim palatama bogate arhitekture sa zgradama i crkvama od renesanse do baroka. Majorka je ostrvo prostranih borovih šuma i prelepih kamenitih i šljunkovitih uvala na zapadu i istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu…

Crna Gora letovanje 2024

Sopstveni prevoz

Nama najbliža obala Jadrana, sa jedinstvenim plažama i malim uvalama i tirkiznoplavim morem, sa mediteranskom klimom koju odlikuju sunčani dani, nudi gostoprimstvo u već poznatim centrima crnogorskog primorja: Kotoru, Herceg Novom, Tivtu, Budvi, Bečićima, Petrovcu, Baru, Ulcinju… Crna Gora ima bogato kulturno-istorijsko nasleđe koje datira iz rimskog i srednjevkovnog perioda. Uticaj vizantijskog doba očuvan je u kontinentalnom delu: manastirima Morača, Ostrog, manastiru Sv.Trojice i Đurđevim stupovima, a grad Cetinje je prestonica kulture i umetnosti ove zemlje.

Turistička agencija BELVI TRAVEL je pripremila za leto 2024. odličnu ponudu za Crnu Goru koja obuhvata veliki izbor hotela za putovanje sopstvenim prevozom. Posetite predivna mesta koja su i preporuka naše agencije Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Sutomore, Ulcinj, Herceg Novi, Tivat i Igalo. Sa veoma konkurentnim cenama učiniće da budete veoma zadovoljni ukoliko ova destinacija bude vaš izbor za leto 2024.