Belvi d.o.o 29 godina od 1994.

Turistička agencija BELVI d.o.o. je osnovana 1994. godine sa privatnim kapitalom. Poseduje licencu Organizatora turističkih putovanja OTP-116/2021 Kategorija licence A od 13.10.2021. Članica je nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA.

ISTORIJA

Letnje sezone 1994. god. turistička agencija Belvi je počela sa samostalnim organizovanjem letovanja i putovanja za Grčku, pre svega za ostrvo Krf. Početni uspesi i značajan odziv turista, stvorili su u nekoliko narednih letnjih sezona tokom druge polovine devedesetih godina mogućnost da mala agencije sa tri zaposlena vremenom preraste u jednu od vodećih srpskih agencija. Širilo se poslovanje, zajedno sa zadovoljnom klijentelom i na ostala turistički atraktivna grčka ostrva i na druge mediteranske, evropske i svetske destinacije.

MISIJA

Danas sa pravom i bez lažne skromnosti možemo konstantovati da smo na grčkim ostrvskim destinacijama zaokružili svoj uspešan rad, da smo pojedina ostrvska letovališta promovisali na našem tržištu i da smo takvim izborom postali lider na grčkim ostrvima Krf, Kefalonija, Skijatos, Lefkada, Tasos, Krit i Rodos. Prethodnih petnaest godina su bile ključne za širenje i profilisanje poslovanja na letovališta u Turskoj, Egiptu, Španiji, Italiji…, a u zimskom periodu prisutni smo na alpskim i glečerskim skijalištama na atraktivnim evropskim ski destinacijama. Organizujemo individualna i grupna putovanja za sve daleke destinacije od Kariba do Indijskog okeana. Približili smo evropske metropole stalnim avio i bus programima. Za poslovnu klijentelu organizujemo individualna ili grupna putovanja na kongrese, sajmove i druge skupove koji se organizuju u Evropi ili na drugim kontinentima. Izborom wellness i spa destinacija u zemlji i regionu, omogućili smo savremenoj klijenteli aktivan odmor kratkim i efikasnim aranžmanima. Imamo pun servis avio karata za sve svetske destinacije.

VIZIJA

Vrednost našeg rada u prethodnih dvadesetsedam godina je tim agencijskih profesionalaca – organizatora koji servisiraju desetine hiljada zadovoljnih putnika, a za koje angažujemo avio i bus čartere od maja do oktobra, partnerstvo sa najboljim inostranim agencijama, visoko standardizovan apartmanski i hotelski smeštaj. Belvi sa dvadeset zaposlenih raspoređenih u profesionalno određenim sektorima i sa petnaest turističkih vodiča i animatora svojim klijentima prezentuje i nudi najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, licencama, nagradama, preporukama i uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja i rezervacionih sistema, koji su prilagađeni za rad svakog zaposlenog agenciji, kao i za potrebe široke subagentske mreže putem posebnog on-line pristupa. Svojim servisom i iskustvom omogućujemo individulanim ili korporativnim putnicima da svoja putovanja zbog odmora, sticanja novih znanja, zabave ili profesionalnih obaveza obave sa osećanjem da se vrednost uloženog vraća na najbolji način.

Belvi ima nameru da ostane tržišni lider u oblasi turizma u našoj zemlji. Vizija da širimo broj korisnika usluga naše agencija je prvenstveni cilj koji ćemo ostvariti razvojem i ulaganjem u sopstevno znanje, širenjem destinacija i zajedničkim ulaganjem sa partnerima iz inostranstva, postavljanjem novih tehnoloških standardna u poslovanju i težnjom ka perfekciji i odgovornošću na principima pojedinačnog pristupa svakom klijentu uz poštovanje individualnosti, diskrecije i uvažavajući sve zahteve u saradnji sa davaocima usluga.

Budućnost je pred nama i o njoj ćemo pričati, a danas smo sa našim putnicima:

  • ako letujete, Grčka, Turska, Egipat, Italija, Španija, Kipar, Crna Gora, Albanija, Hrvatska…
  • ako skijate, Austrija, Italija, Francuska, Slovenija, Bugarska, Srbija…
  • ako aktivno putujete željni nestvarnih prizora i svetskih čudesa, Dubai, Bali, Maldivi, Sejšeli, Maroko…
  • ako se aktivno odmarate u welness&spa centrima, Slovenija, Italija, Srbija…
  • ako putujete u prelepe gradove, Prag, Atina, Rim, Venecija, Budimpešta, Beč, Pariz, Barcelona, Madrid, Lisabon…
  • ako želite poslovne kontakte i edukaciju, na značajnim sajmovima i kongresima.
  • ako volite posebne događaje, vodimo Vas na trke Formule 1 ili na svetska i evropska prvenstva u fudbalu, košarci, rukometu… i na značajne svetske koncerte i izložbe.