Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

DUBAI Golden Sands Apartments

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Dubai

Individualni polasci
Po Vašem izboru

Dubai – Golden Sands Apartments 3*

Položaj hotela: Nalazi se u blizini muzeja i tržnog centra „Bur Juman“, oko 3 km udaljen od Zlatnog suka. Aerodrom Dubai je udaljen oko 12 km.

Hotelski sadržaji: apartmanski hotel srednje klase sa restoranom, coffee shop-om, 2 bazena, teretanom, saunom.

Sobe: 269  Deluxe Studio: oko 37 m², komforni, tuš/WC, TV, telefon, potpuno opremljenom čajnom kuhinjom sa mikrotalasnom rernom, frižiderom, mašinom za veš i sušenje, internet pristupom, klimom, peglom, sefom i balkonom. Studio se čisti svakoga dana i peškiri i posteljina se takođe svakodnevno menjaju.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Usluga: doručak – bogati bife (samoposluživanje)

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

USLOVI PUTOVANJA I NAPOMENE:

VIZNI REŽIM: Viza za putovanje u Dubai nije potrebna za državljane R. Srbije. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja. Državljani drugih zemalja o viznom režimu se raspitaju u svojoj zemlji u konzulatima zemalja u koje žele da putuju.

Sve države imaju svoju valutu, a američki dolar je opšte prihvaćena valuta u svim zemljama i za njega se dobija bolji kurs nego za eure.

  • Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. Cena aranžmana za dodatne ležajeve, kao i za jednokrevetnu sobu radi se na upit.
  • Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
  • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
  • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena prema lokalnoj kategorizaciji i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
  • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
  • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
  • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
  • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
  • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
  • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  Za potvrdu rezervacije potrebna je uplata od 60% iznosa aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre puta. Pojedine avio karte su nerefundabilne ,  u takvom slučaju za avio karte je potrebna uplata u celosti kako bi se rezervacija potvrdila. Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina.
  • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Organizator: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b,
Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Beograd, Vračar, Beogradska 6, 011/322-33-00; 3341-839, info@belvi.rs
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Cenovnik br. 1 / 22.03.2024.

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

DUBAI

Dubai predstavlja jedan od sedam emirata koji se nalazi na obali Persijskog zaliva. Odlikuje se pustinjskom klimom, sa izuzetno toplim letima (preko 40C) i umereno toplim zimama. Prvo naselje na mestu današnjeg grada Dubai nastalo je 1799 godine. Prvobitna delatnost stanovnika je bio ribolov i lov na školjke, a pronalaskom nafte postaju svetski proizvođači poznati širom sveta. Vremenom je razvijan turizam i danas je Dubai poznata destinacija za putovanje sa preko 10 miliona posetilaca godišnje. Najpogodniji period za putovanje u Dubai je tokom proleća i jeseni ukoliko želite da kombinujete odmor na plaži i obilaske, a ukoliko tražite „najhladniji“ period , zima je idealna (prosečna temperatura 23C). 

Dubai je pravi spoj istorijskog i modernog dela. Prošetajte starim delom Dubaija i osetite mirise začina na pijaci Spice Souk, zatim ukoliko ste ljubitelji zlata tu je Zlatni suk (Gold Souk) poznat po velikom izboru nakita. U Dubaiju možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsedati u hotelu Burj Al Arab 7* – jedini hotel na svetu koji je kategorisan sa 7*. Pored svega toga, možete otići do zatvorenog skijališta, probati sandboarding na peščanim dinama, otići na safari u pustinju i ukoliko ste ljubitelji šopinga, ovo je pravi mali raj za Vas. Svake godine se održava Dubai šoping festival koji uvek privuče veliki broj kupaca iz celog sveta a cena za određene proizvode može biti na popustu do čak 70%.

Dubai je idealan za sve tipove turista, a veliki broj hotela može zadovoljiti kriterijume svakog gosta, bilo da tražite gradske hotele ili one na plaži. Naša preporuka je da se prepustite istinskom uživanju u jednom od hotela koji ima privatnu plažu. Izaberite neki od naših aranžmana za Dubai letovanje i posetite ovaj prelepi grad!

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura