Egipat – Hurgada – Zima 2024 – velika ponuda hotela (all inclusive, avionom)

Hurgada je grad u Egiptu sa najlepšim plažama. Najznačajnije letovalište sa velikim izborom hotela koje nude all inclusive i ultra all inclusive uslugom. Za Vas smo za ovu sezonu zima 2024, pripremili posebne ponude i popuste. Preporuka naše agencije su hoteli:

Hotel Royal Lagoons, 5 zvezdica – (all inclusive, avionom)

Hotel Swiss Inn 5 zvezdica – (all inclusive, avionom)

Jaz Casa Del Mar Beach Hotel 4 zvezdice – (all inclusive, avionom)

Hilton Plaza Hotel 5 zvezdice – (all inclusive, avionom)

Država Egipat, najveći muzej na svetu

Egipat je država u severoistočnoj Africi. Deo egipatske teritorije, Sinajsko poluostrvo, nalazi se na području Azije. Nekada se u srpskom jeziku Egipat nazivao Misir, to se zadržalo u starijim knjigama i poeziji.

Egipat je petnaesta država po broju stanovnika u svetu, a druga u Africi . Većina stanovnika živi u blizini obala reke Nila. Velike površine pustinje Sahare su slabo naseljene. Oko polovine egipatskih stanovnika živi u urbanim sredinama, najviše u Kairu (najvećem gradu u arapskom svetu) i ostalim većim gradovi na delti Nila. Egipat je poznat po svojoj antičkoj civilizaciji. U okolini grada Luksora, u centralnom Egiptu, nalazi se veliki broj arheoloških nalazišta kao što su Karnak i Dolina kraljeva. Danas je Egipat prepoznatljiv kao važan politički i kulturni centar Bliskog istoka. Pored spomenika i kulturne baštine, koji čine Egipat najvećim muzejom na svetu, turiste privlače i brojne inovativne atrakcije i aktivnosti poput safarija, golfa, ribarskih ekspedicija, ronjenja, verskog, zdravstvenog, kongresnog, poslovnog i festivalskog turizma. Turističke destinacije u Egiptu su brojne: Kairo i donja dolina Nila, Giza, Sahara; delta Nila; Aleksandrija i mediteranska obala; Luksor i Teba; Asuan i severna Nubija; mesta na obali Crvenog mora, Hurgada sa El-Gounom, Soma zaliv, Safaga, Suec i Sinajsko poluostrvo, Šarm el Seik, Ras Muhamed, Taba, popularne destinacije su i brojne oaze.

Veliki prirodni potencijal daje Egiptu mogućnost za fantastičnu turističku ponudu. Tradicionalna arhitektura, svetski standard, prijatni domaćini, obilje internacionalnih specijaliteta, aqua parkovi, spa centri su način da vam boravak u hotelima i u hotelskim rizortima bude nesvakidašnje iskustvo.

Ako su vaše želje sunce, more i nezaboravan odmor, onda je Egipat pravi izbor.

Hurgada (Sekalla, El Dahar, El Memsha, El Gouna)

 Biser Egipta – Hurgada, kosmopolitsko letovalište, smešteno na peščanim obalama Crvenog mora, mora nestvarne lepote. Grad ima oko 160.000 stanovnika i prostire se 50 km uz plažnu – peščanu obalu. Hurgada je jedno od najposećenijih primorskih mesta u Egiptu i vrhunsko letovalište, gde turisti mogu uživati u prirodnim lepotama, na plažama Crvenog mora čudesne lepote sa koralima i podvodnim svetom, tako i u brojnim hotelima najaviših kategorija sa najboljim hotelskim konceptom, koji svojim sadržajem i lepotom ostavljaju bez daha i najprobivljivije goste. Crveno more sa podvodnim čudima ovog letovališta privlače turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Predivna flora i fauna, a naročito korali ispod površine mora privlače pažnju i divljenje ogromnog broja turista. Ljubazni domaćini ispunjavaju sva vaša očekivanja. Pored dobrog provoda, predivnog mora i peščanih plaža, grad obiluje egipatskim bazarima, prodavnicama sa robom iz celog sveta, orijentalnim i evropskim restoranima. Zbog svoje lokacije, Hurgada vam pruža mogućnost mnogobrojnih izleta u srce stare egipatske civilizacije. Hurgada je sinonim za uzivanje.

IZLETI U HURGADI

Dragi gosti, za vreme vašeg letovanja u Hurgadi naša agencija Belvi Travel u saradnji sa lokalnim partnerom organizuje fakultativne izlete – ekskurzije. Ponudom izleta i ekskurzija trudili smo se da obuhvatimo najzanimljivije kako kulturne tako i prirodne atrakcije da bismo upotpunili vaše letovanje. Lokalni partner kao organizator obezbeđuje lokalnonog vodiča, brine se i odgovoran je da se izleti obave u potpunosti na najkvalitetniji način i da obezbedi najprihvatljivije cene. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

Spisak svih izleta možete pogledati OVDE.