Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

SEJŠELI Le Meridien Fisherman S Cove

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Sejšeli

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
Po Vašem izboru

Sejšeli – Le Meridien Fisherman S Cove 4*

Položaj hotela: Na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenju zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko pontona). Od aerodroma Mahe udaljen oko 15 km.

Hotelski sadržaj: Ovaj prvoklasni hotel, koji pripada poznatom hotelskom lancu „Le Meridien“, svoje goste impresionira neodoljivim šarmom i izvanrednim načinom gradnje od lokalnog granita i drveta. Hotelskom kompleksu pripada glavni restoran „ Le Cardinal“ sa više različitih vrsta jela, a-la-carte restoran „Paris-Seychelles“ koji nudi mešavinu francuske i kreolske kuhinje. Tu je i „ Pantoon bar“, koji se nalazi direktno na moru kao i bazen sa terasom za sunčanje. Tu se još nalazi i pool bar „Cocoloba“, butik. Besplatni Wi-Fi u celom kompleksu. U “Zen spa” centru možete uživati u parnom kupatilu (besplatno) kao i u raznim masažama i tretmanima, uz doplatu.

Soba: 68  Superior: oko 35 m² (19) u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more. Deluxe Ocean View: oko 45 m² (12), kao Superior, u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom, pogledom ka moru (delimično ograničen). Junior Suite Ocean View: oko 45 m² (13), kao Superior, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled na more. Family Suite Garden View: oko 60 m² (4), kao Deluxe Ocean View, sa većom terasom i pogledom na baštu. Executive Suite Ocean View: oko 70 m² (6), kao Deluxe Ocean View, uređeni u modernom stilu, samo 2 jedinice po bungalovu, dodatno espresso mašina, terasa.

Usluga: doručak – bife (samoposluživanje) u „Le Cardinal“ restoranu. Pri rezervaciji polupansiona večera se služi u „Le Cardinal“ restoranu. Kod rezervacije punog pansiona ručak se služi u a-la-carte restoranu “Cocoloba”.

Zabava: Povremena večernja zabava, sa muzikom uživo.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, oprema za snorkeling, fitnes, teniski teren sa čvrstom podlogom sa osvetljenjem, kanu, boćanje. Uz doplatu: škola ronjenja u blizini.

Deca: Top popusti za decu – dvoje dece do 11 godina besplatno u Family Suite Garden View odnosno 1 dete do 11 godina u Executive Ocean View sa roditeljima.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

USLOVI PUTOVANJA I NAPOMENE:

VIZNI REŽIM: za putovanje na Sejšele viza nije potrebna. Navedeni vizni režim odnosi se na građane republike Srbije. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja. Državljani drugih zemalja o viznom režimu se raspitaju u svojoj zemlji u konzulatima zemalja u koje žele da putuju.

  • Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. Cena aranžmana za dodatne ležajeve, kao i za jednokrevetnu sobu radi se na upit.
  • Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
  • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
  • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena prema lokalnoj kategorizaciji i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
  • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
  • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
  • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
  • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
  • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
  • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJAZa potvrdu rezervacije potrebna je uplata od 60% iznosa aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre puta. Pojedine avio karte su nerefundabilne ,  u takvom slučaju za avio karte je potrebna uplata u celosti kako bi se rezervacija potvrdila. Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina.
  • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Organizator: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b,
Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Beograd, Vračar, Beogradska 6, 011/322-33-00; 3341-839, info@belvi.rs
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Cenovnik br. 1 / 22.03.2024.

Valuta – sejšelski rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – engleski, francuski, kreolski
Viza – nije potrebna za srpske državljane
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najbolji period april, maj i jun

Preporučujemo uporebu patika za vodu zbog oštrih delova korala koje more nanosi.
Za iznošenje čuvenog kokosa Coco da Mer potrebna je dozvola koja se dobija od prodavca.
Veliki broj soba kategorije „see view“ imaja dosta ograničen pogled na more jer su ušuškane u bujno zelenilo.
Peškiri za plažu su dostupni u svim hotelima.
Noćni život na Sejšelima je dosta ograničen. Izlazi se uglavnom petkom i subotom, a barove i klubove koji rade posle 23h možete naći na Eden Island – deo Victoria koji naseljava južnoafričko stanovništvo.

SEJŠELI

Sejšeli predstavljaju arhipelag legendarne lepote sačinjen od 115 granitnih i koralnih ostrva u zapadnom Indijskom okeanu, 1500 km od istočne obale Afričkog kontinenta. Ovaj izolovani raj nudi vam prelepe plaže, tirkizno plavo more i prijatno toplo vreme. Zbog toga ne čudi što Sejšele mnogi smatraju najlepšim arhipelagom na svetu. Nekoliko stotina plaža koje se protežu ostrvima Mahe, Praslin i La Dingue, su jedne od najlepših na svetu. Mnoge od njih su totalno odsečene od ljudi. Pute su, ali često i nepristupačne.

Sejšelska ostrva uživaju u blagodetima tropske klime tokom cele godine, i sva se, osim onih najudaljenijih i nenaseljenih, nalaze daleko van pojasa ciklona, tako da nema ekstremnih vremenskih prilika. U ovom prijatnom tropskom raju, temperature retko padaju ispod 24 stepena, niti se podižu iznad 32 stepena celzijusa. U scenografiji izuzetne prirodne lepote, bezbednosti i mira, Sejšeli putnicima nude raznovrsne mogućnosti za uživanje u širokoj ponudi otkrivanja ostrva i tropskim avanturama. Na letovanju na Sejšelima možete uživati u jedrenju, ronjenju, pecanju, šetnji po ostrvu, kao i u izuzetnim romantični trenucima. Na Sejšelima se kombinuje hrana iz raznih krajeva sveta. Iz Indije su pokupili razne vrste karija. Iz Kine stiže pirinač i sve od pirinča, iz Francuske mirisni sosovi i začini. Svi ovi sastojci se na Sejšelima kombinuju sa ribom iz Indijskog okeana i najrazličitijim tropskim povrćem i voćem. U slučaju iznenadne gladi, najjeftinija varijanta vam je kokos, koji možete pokupiti na plaži, i iz sve snage tresnuti o oštru površinu kako biste mu razbili tvrdu opnu.

Dugo smatrano kao ekskluzivno odmaralište bogatih i poznatih, ovaj raj na zemlji sada postaje dostupan sve većem broju putnika koji žele da dožive ostvarenje sna o “putovanju svog života”. Ukoliko odlučite da otputujete na ovu egzotičnu destinaicju, uživaćete u nezaboravnom odmoru,u zemlji večitog sunca gde harmonija predstavlja način života. Sejšeli vas čekaju. Izaberite neki od naših aranžmana!

 

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura