Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

Milano

DESTINACIJA
Evropski grad – Milano- Italija

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM
2 noćenja / 5 dana

Evropski grad –  Italija

ITALIJA

MILANO

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA

14. februar – 18. februar / 07. mart – 11. mart / 28. mart – 01. april

26. april – 30. april / 30. april – 04. maj (Prvomajski i Uskršnji praznici)

27. jun – 01. jul / 22. avgust – 26. avgust

MILANO – LUGANO – JEZERO KOMO – MONCA

Vodimo Vas u najbogatiji grad Italije… U Milanu ćemo uživati u njegovim pričama o nekadašnjoj slavi moćnog Milanskog Vojvodstva, slavnim tenorima čuvene „La Scala“ Opere, jednom čudnom običaju vrtenja na desnoj peti, i naravno o veličanstvenom Duomu, jednoj od najspektakularnijih crkvi na svetu… Svakako će svi uživati u blistavim izlozima modne metropole u ekskluzivnoj Via Montenapoleone… Program smo obogatili sjajnim izletom u Švajcarsku do divnog Lugana na istoimenom jezeru. Tokom tog izleta posetićemo grad Komo na jezeru Komo koje se smatra za jedno od najlepših jezera na svetu. Na kraju putešestvija posetićemo Moncu, grad koji je kod nas pre svega poznat po trkama formule 1, ali pored toga Monca je grad sa sjajnim ambijentima i divnim, raskošnim palatama…

Program putovanja:

1. dan (sreda 14. februar/ četvrtak 07. mart/ četvrtak 28. mart/ petak 26. april/ utorak 30. april/ četvrtak 27. jun/ četvrtak 22. avgust) Polazak iz Novog Sada (AS „Vojvodina“) i Beograda (Sava centar) u kasnim popodnevnim satima (oko 18h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti…

2. dan (četvrtak 15. februar/ petak 08. mart/ petak 29. mart/ subota 27. april/ sreda 01. maj/ petak 28. jun/ petak 23. avgust) Jutarnja vožnja preko pokrajina Frulji- Đulija i Veneto ka Lombardiji. Dolazak u MILANO u ranim popodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje: stadion „Đuzepe Meaca“ u četvrti San Siro (matični stadion fudbalskih klubova „Milan“ i „Inter“), park Sempione sa Trijumfalnom kapijom,… Dolazak u istorijski centar grada i polazak u pešački obilazak uz razgledanje: zamak Sforca– nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala– jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele– nadkriveni tržni centar, Duomo– čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone…). Smeštaj u hotel posle 16h. Noćenje.

3. dan (petak 16. februar/ subota 09. mart/ subota 30. mart/ nedelja 28. april/ četvrtak 02. maj/ subota 29. jun/ subota 24. avgust) Doručak. Slobodno vreme, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Dolazak u LUGANO. Odlazak do trga Reforme. Slobodno vreme za šetnju Gradskim parkom i uživanje u fantastičnom ambijentu grada. Polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao „najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote.“ Usputni obilazak gradića KOMO. Šetnja uz razgledanje grada: Trg i katedrala Duomo iz 14. veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

4. dan (subota 17. februar/ nedelja 10. mart/ nedelja 31. mart/ ponedeljak 29. april/ petak 03. maj/ nedelja 30. jun/ nedelja 25. avgust) Doručak. Odjava iz hotela do 8h. Transfer do centra Milana. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet. Odlazak do MONCE, grada koji je širom sveta poznat po trkama Formule 1. Monca je mnogo više od same trke. Nekadašnji kraljevski grad nudi prave ugođaje u svom istorijskom centru. Po dolasku u Moncu sledi šetnja uz obilazak i razgledanje: trgovačke ulice sa srednjovekovnim palatama, raskošne plemićke rezidencije, veličanstvena Katedrala, parkovi… Slobodno vreme. Povratak u Milano do 13h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti uz preporuke da se poseti čuvena Pinakoteka Brera, jedna od najvažnijih galerija na svetu. Popodne će biti organizovan fakultativni program metroom „Milano differente“ sa obilaskom distrikta Porta Nuova u kojem se sprovodi projekat super-modernog grada sa remek-delima savremene arhitekture („UniCredit Tower“, „Bosco Verticale“…). Potom sledi odlazak do Kanalske oblasti- Naviljo, divne boemske četvrti grada u kojoj ćemo se prošetati i ostaviti dovoljno vremena da se večera u nekom od sjajnih restorana. Polazak ka Srbiji oko 23h. Noćna vožnja preko Slovenija i Hrvatske.

5. dan (nedelja 18. februar/ ponedeljak 11. mart/ ponedeljak 01. april/ utorak 30. april/ subota 04. maj/ ponedeljak 01. jul/ ponedeljak 26. avgust) Dolazak u Novi Sad/ Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA:

HOTEL „AN HOTELS MELEGNANO“ 3***, regija Milana https://an-hotels.com/en/home-en/ ili sličan

Hotel se nalazi u mestu Melenjano, na 19 km od centra Milana. Hotel sa 3 zvezdice ima zajednički salon i klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, svaka sa sopstvenim kupatilom, sefom, TS Cab. Objekat je za nepušače i nalazi se na 17 km od stanice metroa Porta Romana. U hotelu svaka soba ima radni sto. Smeštaj nudi doručak na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak. Osoblje na recepciji koja radi 24 sata, govori engleski, francuski i italijanski, uvek je pri ruci da pomogne.

HOTEL „GOLDENMILE“ 4****, regija Milana https://www.hotelgoldenmile.it/en/home-page.aspx ili sličan

Hotel se nalazi u lepom i elegantnom predgrađu Milana „Trezzano sul Naviglio“ koje je od Milana udaljeno oko 15 km. Do centra grada se brzo stiže železnicom i metroom. Nedaleko od hotela je centar naselja sa kafeima i restoranima, kao i prelep park sa divnim jezerom. Moderan i lep hotel koji pripada hotelskoj grupaciji „Best Western“. Poseduje 150 soba, recepciju otvorenu 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, fitness & wellnes zona sa malim hidromasažnim bazenom… Sobe su standard kategorije, sve sa kupatilom (tuš-wc), klima uređajem, TV Cab…

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
  • čekovima građana u tri mesečne rate, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

NAPOMENE:

  • PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA!
  • PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
  • TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA
  • ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.belvi.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora.

Organizator: Fantast tourist d.o.o., Novi Sad, Jevrejska 8

Belvi d.o.o. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana. Organizator putovanja je turistička agencija Fantast tourist d.o.o. OTP 70/2021 kategorija A. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fantast tourist d.o.o. d.o.o.
Informacije i rezervacije: Call centar 011/322 3300
Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Vračar, Beogradska 6, 011/6302-066; 6302-067, info@belvi.rs

Program putovanja br. 1 / 15.12.2023.

 

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura