Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

Bosna i Hercegovina – Mostar

DESTINACIJA
Evropski grad – Mostar

PAKET ARANŽMAN AVIONOM

2, 3 noćenja / 3, 4 dana

MOSTAR

Avionom 3 dana (2 noćenja) ili 4 dana (3 noćenja)

Individualni polasci svakog petka

Mostar biser i glavni grad Hercegovine. Grad od sto hiljada stanovnika i tri vere, pričama i pesmama opevan. Pesme su generacijama pričale o događajima i ljudima koji su i danas svojim duhom prisutni u ovom gradu jasne lepote i neponovljivog sjaja. Mostar je srce Hercegovine, smešten u dolini i kanjonu Neretve nad kojim se nadvijaju se planine Velež i Prenj. Razvijao se vekovima, pohodili su ga Iliri, Sloveni, vladali su njime Nemanjići, bosanki banovi, Osmanlije, Austrougari i svi su sirili svoj uticaj, a najvažnije vreme je kada su dve kule (Cimska i Nebojša) na dva obale Neretve spojene prelepim mostom, Starim mostom kako se danas zove. Most i kule, okruženi najstarijim delovima Mostara upisanih na UNESCO listu oko Starog Bazara Kujunžiluka, sa zgradama i ulicama iz ne tako davnih vekova, na najlepši način mame turiste iz celog sveta. Odavno je ovaj mali grad velikog srca upisan u kulturnoj i turističkoj mapi sveta. Mostar je grad u kome se na svakom metru ovog grada vidi i oseća bogata prošlost, istorija, arhitektura, kultura, umetnost, muyika, festivali, sport… Pravo mesto za uživanje uz kafu na obalama Neretve, gde prohujali vekovi ništa nisu promenili, sve je tako stvarno…


U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

  • avio let na relaciji Beograd – Mostar – Beograd (primenjena tarifa u ceni aranzmana podrazumeva ručni prtljag do 8 kg.
  • smeštaj u hotelima sa 4 ili 5 zvezdica u sobama sa 2 ili 2+1 ležaja na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom. Doručak – buffet servis (samoposluživanje)

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • izleti i ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
  • doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi 1€ po osobi i noćenju – taksa se plaća na recepciji hotela.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan

Dolazak na šalter za prijavu na let na aerodromu Nikola Tesla – Beograd, minimum dva sata pre zakazanog poletanja za Mostar. Let avionom AirSerbia u 13.40h. Sletanje na aerodrom u Mostaru i individulani odlazak u hotel. Smeštaj u hotelu odmah po dolasku.

2/3. dan              

Doručak, slobodan dan za obilazak grada i individualne aktivnosti. Noćenje.

3/4. dan

Doručak, napuštanje hotela do 11h. individualni odlazak na aerodrom u Mostaru. Prijava za let minimum dva sata pre zakazanog poletanja za Beograd. Let avionom AirSerbia u 15.15h. Sletanje na aerodrom u Beogradu (Kraj usluga)

OPIS HOTELA:

City hotel 4*. Mostar, www.city-hotel.ba

City Hotel nudi svojim gostima luksuzni smeštaj i besprekoran standard usluge. Smešten u središtu grada Mostara, hotel je idealan domaćin i najzahtevnijim gostima, udaljen je oko 2 km od Starogmosta i čaršije i bazara Kujundžiluk. Hotel sa svjim modernim arhitektonskim dizajnom sa detaljima hercegovačke tradicije i sa visokim standardom usluge pruža poslovnim gostima, porodicama ili probivljivim turistima ugodan boravak i uživanje u upoznavanju lepote i znaminosti Mostara. Hotel poseduje lobby sa lobby barom, kafeteriju i restoran sa internacionalnom i nacionalnom kuhinjom, bazen i spa. Sve sobe i apartmani su luksuzno uređeni, prostrane sobe poseduju moderne francuske krevete ili krevete za dve ili tri osobe, sobe su u potpunosti opremljene, klimatizovane sa besplatnim WiFi, TV, kupatilom sa svim potrebnim sadržajima.

Hotel Pasha 4*, Mostar, https://hotel-pasha.ba

Hotel Pasha nalazi se u Mostaru, na manje od 1 km od znamenitog Starog mosta i bazara Kujundžiluk… Hotel poseduje restoran, kafeteriju, sezonski bazen na otvorenom sa terasom za goste i barom, spa centar sa saunom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju sto, električni bokal, mini-bar, sef, flat-screen televizor, besplatan WiFi i kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, doručak je buffet (samoposluživanje).

Hotel Mepas 5*, Mostar, https://mepas-hotel.ba/

Hotel Mepas je sastavni deo velikog poslovno – tržnog centra Mepas Mall. Zajedno sa tržnim centrom, hotel ima veći broj raznovrsnih i vrhunskih restorana, lounge barova, kafeterija, poslastičarnica. Hotel raspolaže zatvorenim bazenom, Spa & Relax centrom, teretanom, saunom i raznim masažnim programima, zatvorenim bazenom, dečjim bazenom. Peškiri, ogrtači i papuče nalaze se u sobama ili na recepciji Spa & Relax centra. Hotel poseduje luksuzno opremljene sobe sa francuskim ležajem i sa odvojenim krevetima za dve ili tri osobe.

Sobe su  klimatizovane, sa besplatnim WLAN internet pristupom i HOME TV servisom, LCD televizorom, telefonom, sefom, mini barom, fenom. Kupatila su sa velikom kadom i tušem. Svaka soba je opremljena ogrtačem, papučama i antialergijskim jastucima. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, doručak je buffet (samoposluživanje).

Hotel Bristol 4*, Mostar, www.bristol.ba

Hotel “Bristol” Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali reke Neretve odmah uz Titov most. Lokacija hotela omogućava brz pristup svim delovima grada i udaljen je oko 900 m od znamenitog Starog mosta i bazara Kujundžiluk. Hotel raspolaže sa dva restorana i caffe poslastičarnicom. Restoran nudi domaće i internacionalne specijalitete, jedinstven osjećaj i prekrasan pogled na reku Neretvu. Sve sobe su opremljene modernim namještajem, telefonom, kablovskom TV, internet konekcijom, klimom i mini-barom. Kupatila su opremljena sa tuš kabinom ili kadom, SOS sistemom, fenom za kosu i vlastitim sistemom grijanja. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, doručak je buffet (samoposluživanje).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture.

Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).


Organizator: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b,
Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Beograd, Vračar, Beogradska 6, 011/322-33-00; 3341-839, info@belvi.rs
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Cenovnik br. 1 / 17.05.2024.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e-mail: office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000€