Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KUBA Be Live Adults Only Cactus ⭐️⭐️⭐️⭐️

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Kuba

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
Po Vašem izboru

Cena od
Na Upit
paket / po osobi

Daleka destinacija – Kuba

Be Live Adults Only Cactus 4*

Položaj hotela: Hotel se nalazi direktno na plaži. Centar Varadera udaljen je oko 3km a aerodrom Varadero oko 30 km.
Hotelski sadržaji: Hotel čini više zgrada koje se nalaze u velikoj bašti. Ima 4 restorana sa internacionalnom, italijanskom, kreolskom kuhinjom, 7 barova, snack bar na plaži, bazen, 3 đakuzija, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži, WiFi u lobiju uz doplatu, prodavnice, diskoteku, animaciju svakog dana i večeri, tematske večeri, karaoke.
Sport uključen u cenu: fitness, tenis, stoni tenis, badminton, bilijar, stoni fudbal, oprema za snorkling, kajak, pedalina, jedrenje na dasic, odbojka na plaži, košarka, aerobic.
Uz doplatu: golf (udaljen oko 2 km).
Wellness: bazen i različiti tretmani i masaže uz doplatu.
Sobe: ukupno 270
Junior suite garden view: 43m2, kupatilo sa tušem, fen, TV, telefon, klima, ventilator, mali frižider, pegla, sef, pribor za čaj i kafu, balkon s pogledom na baštu.Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: all inclusive (AI – sve uključeno), doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.belivehotels.com

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

TABELA

(za sve termine, strelica udesno →)

Valuta – pezos (CUC), poneti eure na destinaciju, 1 EUR=1,1 CUC
Jezik – španski, engleski
Viza – nije potrebna za srpske državljane (plaćaju se izlazne takse na aerodromu oko 25 EUR),
pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci, obavezno je putno zdravstveno osiguranje
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)

KUBA

Kuba je ostrvska zemlja i ujedno najveće ostrvo u karipskom arhipelagu, koju, osim glavnog ostrva, čini još I ostrvo Isla de la Juventud, uz nekoliko manjih arhipelaga.
Njene obale zapljuskuju talasi Karipskog mora i Severnog Atlanskog okeana.
Kristofer Kolumbo je u svojim putopisima napisao …ovo je najlepše ostrvo koje su moje oči videle…
I zaista, Kuba će vas očarati u svakom smislu. Neverovatan mix prošlosti I modernog turizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuba je punih 55 godina, nakon revolucije na čelu sa Fidelom Kastrom I Če Gevarom, bila pod sankcijama. I to je učinilo da vreme stane. I dan danas izgleda kao pre 60 godina.
Havana, glavni grad, sa svojom kolonijalnom arhitekturom, ulicama, trgovima, katedralama…je priča za sebe koju nikako ne treba propustiti. Stari grad je pod zaštitom UNESCO-a.
Posle povratka u prošlost u Havani, vratite se u budućnost u Varaderu, glavnom turističkom gradu na Kubi gde ćete imati utisak da ste na Miami Beachu! 20km peščanih plaža I hotela od 3* do 5* sa bogatim sportskim sadržajima I turističkom ponudom pružiće odmor za svačiji ukus.
Osim u Varaderu, odmor u autentičnijoj Kubi možete naći na ostrvima Cayo Largo, Cazo Rosario, I Cayo Coco.
Ali, da biste osetili pravu Kubu preporučujemo da obavezno odete na neki izlet I osetite pravi duh ove zemlje cigara, ruma, muzike, starih automobila I plesa.
Avanturistma preporučujemo obilazak kubanske savane džip safarijem, zatim Delfinarijuma gde možete I plivati sa delfinima, etno parka Guama gde možete videti opasne krokodile i ribe ukrštene sa krokodilima. Ne propustite vožnju katamaranima oko celog ostrva i lov na na barakude otvorenom moru.
Kuba ima tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom oko 27 C°, i periodima velike vrućine, visoke vlažnosti vazduha i jakih vetrova. Visoka turistička sezona je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg leta. Prosečna temperatura mora je oko 26 C°.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura