6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Evropski gradovi – Grčka – Atina

Autobusom – 6 dana/3 noćienja

PIREJ – GLIFADA – KORINT – EPIDAURUS – NAFPLION – MIKENA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

TERMIN PUTOVANJA USLUGA HOTEL CENA ARANŽMANA *PROMO CENA
27.04 - 02.05.2018. 3ND HOTEL 3 175€ 155€
*Promo cena važi za ograničen broj mesta (do popune kapaciteta)
CENOVNIK PDF
pdf
ARANŽMAN SADRŽI:
prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj i trokrevetnim sobama u hotelu 3* u Atini na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet (samoposluživanje)
razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem
vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
ARANŽMAN NE SADRŽI:
gradsku komunalnu taksu – oko 1€ po osobi/noć
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika
fakultativne izlete, ulaznice za lokalitete navedene u programu
doplatu za jednokrevetnu sobu – 50€.
 • Akropolj (sa ulaznicom i vodičem) – 25€ (za polazak 27.04. cena izleta je 30€)
 • Grčko veče – 35€
 • Argolida sa ulaznicama – 45€.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Doručak u hotelima u Grčkoj je skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Grčke.
 • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 30 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2018 od 10.01.2018., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2018. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 2 / 20.02.2018.

1

1.dan(27.04.2018.) BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda u 19.00h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre puta). Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora…
2

2.dan(28.04.2018.) ATINA

Dolazak u Atinu. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Nakon kraćeg odmora, zajednički odlazak pešice ili metroom do dela Atine u podnožju Akropolja: Anafiotika – jedinstveno, skriveno naselje sa tipičnom kikladskom arhitekturom, Plaka i Monastiraki – jedno od najboljih mesta za opuštanje i uživanje u mnogobrojnim kafićima i restoranima, kao i u prodavnicama odeće, obuće, tradicinalnih začina, antikvarnicama… Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3

3.dan(29.04.2018.) ATINA - PIREJ - GLIFADA - ATINA

Doručak. Nakon doručka odlazak na panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča: trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Hadrijanova vrata, Zevsov hram, stari Olimpijski stadion, Predsednička palata i prisustvovanje smeni predsedničke straže – Evzoni, panorama Akropolja i stare Agore, fakultativni obilazak drevnog Akropolja – hram boginje Atine Partenon, Propileji i Erehtejon. Nakon toga polazak za Pirej i Glifadu, slobodno vreme za šoping i ručak u nekom od restorana duž obale. Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Uveče fakultativni odlazak u neku od taverni na Plaki uz muzičko-folklorni program i večeru. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4

4.dan(30.04.2018.) ATINA - ARGOLIDA (KORINT - EPIDAURUS - NAFPLION - MIKENA) - ATINA

Doručak. Nakon doručka, slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet na Argolidu (Peloponez) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, prolazak pored Tirinsa i obilazak Epidaurusa – čuveno antičko pozorište, zatim odlazak do Nafpliona-stare grčke prestonice i obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno veče. Noćenje.
5

5.dan(01.05.2018.) ATINA

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela oko 10.00h i slobodno vreme za šetnju i šoping. U 18.00h polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora.
6

6.dan(02.05.2018.) BEOGRAD

Dolazak u Beograd oko podneva. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnom:

Hotel Achillion 3*, hotel Iniohos 3*, hotel Marina 3* ili sličan

Hotel Achillion 3* www.achillionhotel.com

Lokacija: Hotel se nalazi na samo nekolimo minuta hoda od trga Omonia i istoimene metro stanice odakle metro linija saobraća do ostalih delova Atine. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od brojnih znamenitosti Atine: Arheološkog muzeja, Akropolja, trga Sintagama, boemske četvrti Plaka i čuvenog Monastirakija. U sklopu hotela se nalazi bar, restoran, recepcija i wifi internet. Hotel ima 63 sobe. Sve sobe su opremljene kuptilom fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom, SAT TV, frižiderom. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet (samoposluživanje).

Hotel Iniohos 3* www.iniohoshotel.gr

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada. Na par minuta hoda od trga Omonia ili vožnje od svih značajnijih kulturno-istorijskim znamenitostima Atine. Hotel ima restoran, konferencijsku salu, bar, recepciju i wifi internet. Hotel sadrži 134 sobe opremljene kupatilom, TV-om, klima uređajem, frižiderom, wifi internet konekcijom. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

atina-1
atina-2
atina-3
atina-4
atina-5
atina-6
atina-7
atina-8-corinthos
atina-9