Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Nebeska Stolica 2

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Nebeska Stolica 2 

Nebeska Stolica 2 se nalazi iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi Mašinac (Pajino preslo), broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom. Apartmansko naselje Nebeske stolice su od najvećeg i najpoznatijeg hotela na Kopaoniku, Grand Hotel & Spa, udaljeni oko 200 m. Od centra Kopaonika tj Hotela Gorski i aprtmana Konaci, apartmani Nebeska Stolica 2 udaljeni su oko 5 minuta hoda.
Objekat ima 100 soba studija i apartmana, različite strukture za boravak 2-8 osoba. Restoran Central se koristi i kao konferencijska sala. U svom sastavu poseduje mini salu za 10-ak osoba, aperitiv bar,
Sadržaj apartmana: LCD televizori sa kablovskim prijemom, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka). Novina su i sobe / apartmani koji ne poseduju kuhinje u svom sastavu.
Sadržaj soba: tv. mini bar, ketler za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen.
Dodatni sadržaji: recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental.
Pored pansionskog restorana “Central” gosti mogu uživati i u ponudi nacionalne kuhinje u restoranu “Krčma u planini”. Čari dobre kuhinje, u prepoznatljivom i neobičnom etno ambijentu, dostupni su svima, jer je dozvoljen ulazak u ski opremi.
U sastavu objekta se nalazi i ski rental, koji vam nudi najkvalitetniju opremu po pristupačnim cenama. Porodični i grupni popusti su vam dostupni tokom cele sezone a moguće je opremu rezervisati i u pretprodaji u agenciji uz primenu specijalnih ponudaa i % popusta.
Napomena: Obzirom da se nalazi na samoj stazi, u zimskom periodu nije moguće automobilom doći do samog objekta. Za prevoz vaših stvari, od parkinga do objekta Nebeska Stolica 1 ili Nebeska Stolica 2, brine služba hotela.
Usluga: najam + polupansion.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.