Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Kraljevi Čardaci Spa

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Hotel Kraljevi Čardaci Spa

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4 km od prve žičare i 5.9 km od centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. Kompleks je otvoren u januaru 2012. godine, a 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra. Kraljevi Čardaci Spa je kompleks koji čine hotel i 409 apartmana, pansionski restoran, lobby barovi, a la carte restoran, pivnica, fitness centar, frizerski salon, igraonica za decu, kongresni centar, prodavnica, menjačnica, bežični internet (Wi-Fi) u celom kompleksu,
igraonica sa čuvanjem dece, ski busevi (organizovan prevoz do skijališta i konaka), skijašnica,
ski servis, parking, rentiranje motornih sanki i ATV-a.
Spa & wellness centar sadrži: zatvoren bazen, otvoren bazen 14x6m, jacuzzi kada, finska sauna, ruska banja, tursko kupatilo, kneipp bazen, tepidarijum, relax zona, slana pećina, float SPA, hamam, masaže. Za goste hotelskog dela korišćenje Wellness& Spa centra je uračunato u cenu. Gosti apartmanskog dela uz doplatu na recepciji mogu uživati u njegovim čarima. Dozvoljen je boravak deci starijoj od 12 godina. Float Spa kapsula i tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i dodatno plaćaju. Svi gosti SPA&WELLNESS centra dobijaju bade mantil, peškir i papuče.
Za najmladje tu je nov Spa aqua park, otvoren 2018. godine. Dečja wellness zona je kreirana za najmlađe goste, uzrasta do 12 godina i sadrži bazene i tobogane.
Usluga: najam + polupansion.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.