Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

ZANZIBAR – The Residence Zanzibar

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Zanzibar – Afrika

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
11 DANA | 10 NOĆI

Cena od

paket / po osobi

Daleka destinacija – Zanzibar – Afrika

The Residence Zanzibar 5+

Lokacija: Ovaj izuzetan hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Zanzibara, 1h vožnje od aerodrome i Stoun Tauna. Okružen je vrtom od 32 hektara. Izlazi na 2 km dugu privatnu peščanu plažu.

Hotel: Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži i sastoji se od prelepih vila sa privatnim bazenima, poseduje izuzetan spa centar i jedinstven ambijent za uživanje u svim čulima. Primetan je uticaj evropskog, afričkog i orijentalnog stila u izgradnji i opremanju. Hotel ima spa centar, golf automobile, 3 bara, 2 restorana, Dečji klub (4-12 god, od 9-17h).

Vile: luksuzno nameštene, moderan nameštaj sa primesama omanske i afričke atmosphere. Imaju odvojen dnevni boravak, kupatilo, odvojenu tuš kabinu, spoljni tuš, fen, satelitsku TV, telefon, CD/DVD, WiFi, minibar, apparat za kafu i čaj, plafonski ventilator, klima uređaj, veliku terasu sa privatnim bazenom od 30-35 kvadratnih metara oko koga su ležaljke i suncobrani.

Luxury Garden Pool Villa: oko 155 m² uključujući i vanjski prostor. Nalaze se u vrtu.

Luxury Oceanfront Pool Villa: oko 155 m² uključujući i vanjski prostor. Većina se nalazi na samoj plaži i ima pogled na more iz dnevnog boravka i spavaće sobe.

Prestige Oceanfront Pool Villa: oko 194 m² uključujući i vanjski prostor. Nalaze se na plaži i sve imaju pogled na okean.

Restoran: U glavnom restoranu se služi balansirana internacionalna kuhinja sa dodirom zanzibarskih začina. U Paviljon restoranu koji je otvoren uveče, služi se najbolja hrana od Bliskog Istoka, Grčke, Turske i Mediterana. U barovima na plaži i pored bazena služe se lagani obroci, snekovi, salate i specijaliteti od paste i morksih plodova. Obroci: uključen doručak (bife) i večera (meni).

Spa & Wellnesss: spa centar ima 6 prostorija za tretmane koje su okružene egzotičnim i relaksirajućim vrtom. Ono što ovaj spa čini jedinstvenim jeste Ohashiatsu tretman koja isceljuje bioenergijom i bazira se na filozofiji Dalekog Istoka.

Sportske aktivnosti i slobodno vreme: fitnes centar, tenis, iznajmljivanje bicikala, kajaka. Uz doplatu: paraglajding, pecanje, Delfin safari, ronjenje, jedriličarenje.

 

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.