Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

WELLNESS – HOTEL FRUŠKE TERME 4*

DESTINACIJA
FRUSKA GORA – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

PO VAŠEM IZBORU

Cena od
180€
paket / po osobi

FRUŠKA GORA – VRDNIK

HOTEL FRUŠKE TERME 4*

Više od 200 sunčanih dana godišnje, termo mineralni izvori i status vazdušne banje – karakteristike su banje Vrdnik, na obroncima Fruške gore. FRUŠKE TERME su novi hotelski kompleks sa čak 9 termalnih bazena, modernim konferencijskim salama, medicinskim blokom i wellness centrom. Hotel ima čak 201 sobu za smeštaj gostiju. U Fruškim termama SPA deo čini: centralni unutrašnji bazen sa brzom rekom, masažerima i vodenim mlaznicama, unutrašnjo-spoljašnji bazen za isplivavanje, veliki otvoreni bazen sa pogledom na banju Vrdnik, dečji bazen dubine 30 cm, dečji bazen sa pećinom i toboganom, dubine 50-80 cm, aqua fun zona (dva spoljašnja tobogana), posebna atrakcija je svet sauna (finska sauna, ruska sauna, hromo sauna, infracrvena sauna).  Tu su naravno i parno kupatilo, tepidarijum, tuševi… Gostima je na raspolaganju i moderno opremljena fitnes sala. Od Beograda su Fruške terme udaljene 70 km, od Novog Sada samo 23 km.

OPIS HOTELA:  HOTEL FRUŠKE TERME 4*

Staza Zdravlja 39, 22408 Vrdnik, Srbija, www.frusketerme.com

Fruške terme su novi hotelski kompleks sa čak 9 termalnih bazena, modernim konferencijskim salama, medicinskim blokom i wellness centrom. Hotel ima čak 201 sobu za smeštaj gostiju. U Fruškim termama na raspolaganju su vam tretmani lica i tela, masaže, rituali itd. SPA deo podeljen je na: porodični svet (centralni unutrašnji bazen sa brzom rekom, masažerima i vodenim mlaznicama, unutrašnjo-spoljašnji bazen za isplivavanje, veliki otvoreni bazen sa pogledom na banju Vrdnik), dečji svet (dečji bazen dubine 30 cm, dečji bazen sa pećinom i toboganom, dubine 50-80 cm), aqua fun zona (dva spoljašnja tobogana), posebna atrakcija je svet sauna (finska sauna, ruska sauna, hromo sauna, infracrvena sauna).  Tu su naravno i parno kupatilo, tepidarijum, tuševi… Gostima je na raspolaganju i moderno opremljena fitnes sala. Postoji i VIP zona, zamišljena kao privatni spa centar samo za VIP goste. Tu se nalazi veliki plivačko-rekreativni bazen, sa saunom, relax sobom sa vodenim krevetima, parnim kupatilom i drugim sadržajima. Od Beograda su Fruške terme udaljene 70 km, od Novog Sada samo 23 km. Nacionalni park Fruška gora je praktično na korak od vas. U blizini se nalazi Avantura park, u vijugavom spustu od 450 metara, sa više od 30 platformi i 30-ak smerova različitih težina. Sve sobe poseduju: TV, wifi internet, telefon, frižider, sef, bade-mantil, wellness peškiri, kupatilo sa tušem, fen za kosu, terasu. Standard/Superior soba (cca 27m²) sastoji se od jedne dvokrevetne sobe. Family soba (cca 54m²) sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. Svaka soba poseduje kupatilo sa tušem i terasu sa setom za sedenje. Apartman (cca 62m²) se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno jacuzzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom.

Program / Cenovnik

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Polupansion u hotelu „Fruške Terme“, korišćenje vodenog sveta – 8 termalnih bazena, korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina), 20 % popusta na masaže i tretmane, gratis boravak za dvoje dece do 12 godina (jedno dete deli krevet sa roditeljima, a drugo dete dobija pomoćni ležaj), gratis bezalkoholni mini bar, animacija za decu, gratis parking mesto za goste hotela u garaži hotela Fruške Terme, igraonica za decu u sklopu “Inspiracija” bara, korišćenje hotelskih kapaciteta do 18h (opcija sa i bez). Dodatni poklon za goste hotela: korišćenje sportskih terena: dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku.

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Polupansion u hotelu „Fruške Terme“, korišćenje vodenog sveta – 8 termalnih bazena, korišćenje sauna sveta (pristup starijima od 14 godina), 20 % popusta na masaže i tretmane, gratis boravak za dvoje dece do 12 godina (jedno dete deli krevet sa roditeljima, a drugo dete dobija pomoćni ležaj), gratis bezalkoholni mini bar, animacija za decu, nedeljni ručak, gratis parking mesto za goste hotela u garaži hotela Fruške Terme, igraonica za decu u sklopu “Inspiracija” bara, korišćenje hotelskih kapaciteta do 18h. Dodatni poklon za goste hotela: korišćenje sportskih terena: dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku.

CENA NE UKLJUČUJE (važi za sve pakete): Boravišnu taksu 120,00rsd po osobi, po noćenju. Za decu do 6 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu od 6-12 godina se plaća 50% boravišne takse (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni), prevoz, individualne troškove putnika.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u dinarima. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan VRDNIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan VRDNIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan VRDNIK Napuštanje soba do 11h ili 18h. Kraj programa.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.