Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Ayadoya Resort Bali 5*, Nusa Dua
Položaj: Hotel se nalazi direktno na dugoj plaži u centru Nusa Due. Do aerodroma Denpasar ima oko pola sata vožnje. Sadržaji: Rizort se nalazi u tropskom vrtu. Hotel ima restoran, 2 bazena od kojih je jedan uz plažu, besplatne ležaljke, suncobrane i peškire uz bazen i na plaži, besplatan WiFi u celom rizortu, “Camp Ananda”mini klub i igralište za decu od 5 do 12 god, svakog popodneva muzika na bazenu i plaži, subotom otoreni bioskop na plaži, a nedeljom Beach Club Party. Sport uključen u cenu: fitness, odbojka, stoni tenis
Uz doplatu: squash. Wellness centar: razni tretmani i masaža uz doplatu. Sobe: ukupno 537.
Deluxe soba: kupatilo sa tušem, fen, sat-TV, telefon, besplatan WiFi, klima, minibar, sef, pribor za čaj i kafu, balkon. Pogled na baštu ili bazen. Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: doručak na principu bifea (samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion i pun pansion.
www.ayodyaresortbali.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj deluxe sobi / Usluga noćenje s doručkom
06.01.-14.07. / 01.09.-31.10. 54€
15.07.-31.08. 67€
Avio karta: od 760€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom: 30€
Popusti: 20% za rezervacije do 60 dana pre puta / 15% za rezervacije do 30 dana pre puta / Popusti se ne mogu sabirati
Deca: cena za decu prema sistemu
Mladenci: cveće, voće,mali kolač, vino
Cena za ostale tipove soba na upit.

• Valuta – rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
• Jezik – indonežanski i balijski
• Viza – nije potrebna
• Vakcina –nije potrebna
• Klima – top sezona od aprila do novembra
Plima I oseka su jako izraženi na Baliju pa se nemojte iznenaditi kada vam u jednom delu dana more “pobegne”. Iskoristite to vreme za obilazak ovog fascinantnog ostrva.

BALI

Na samom obodu Indijskog okeana u jugoistočnoj Aziji nalazi se malo tropsko ostrvo Bali. Zovu ga još I “Ostrvo bogova” zbog neverovatne prirodne lepote, tradicije I duhovnosti meštana koji su odoleli modernizaciji I, i dalje žive po pravilima koja se decenijama nisu menjala.
Balinežani su vrlo religiozni. Svakodnevni život im je ispunjen ritualima kojima propovedaju svoju veru I žive s uverenjem da se dobro dobrim vraća. Svaka kuća ima svoj ,,porodični hram“ u dvorištu. Stalno nasmejani I prijateljski raspoloženi pomoći će vam da na Baliju nađete svoj duhovni mir I izaberete najbolji deo ostrva kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru.
Nusa Dua je oblast na jugu ostrva sa najlepšim peščanim plažama od belog peska i najluksuznijim hotelima na samoj obali. Nusa Dua u prevodu sa indonežanskog znači Dva ostrva. Ime je dobila jer u toku oseke izbija peščano dno, pa su tada dva ostrva spojena sa kopnom.
Malo iznad Nusa Due je plaža Tanjung Benoa sa finim sitnim peskom, puno palmi I velikim izborom sportova na vodi.
Plaža Sanur je idealno mesto za kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je i pravo mesto za ljubitelje ronjenja.
Na zapadnoj obali prva je plaža Jimbaran, mirna izdvojena uvala sa luksuznim hotelima koji ulaze na listu 100 najboljih na svetu.
Na nju se nadovezuje Kuta, centar noćnog života sa velikim brojem barova, klubova i restorana.
Bali je malo ostrvo, I sva mesta I plaže se nadovezuju jedni na druge tako da nećete biti ni svesni kada ste ušli u drugo mesto.
Plaže Legian I Semyniak su omiljene među ljubiteljima surfa.
Posebna priča su ekskurzije u unutrašnjost ostrva koje ne bi trebalo da propustite. Možete obići brojne hramove. Najpoznatiji je “Tanah Lot“, hram u moru sagrađen od jednog komada stene. Kažu da je odatle najlepši pogled na zalazak sunca na celom ostrvu.
Obilazak pirinčanih polja je nezaboravno iskustvo kao I uspon na aktivni vulkan koji se puši sa svih strana I kupanje u termalnim izvorima Toya Devasya na jezeru Batur.
U centralnom delu ostrva, usred džungle, nalazi se gradić Ubud poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Ovde možete posetiti i Monky Forest (šumu majmuna)
Klimu Indonezije odlikuju dve sezone koje se smenjuju na 6 meseci. Sušna sezona za zapadni deo Indonezije kome pripada I Bali traje od maja do oktobra, a kišna od novembra do aprila. Oscilacije u temperaturi su male. Zbog visoke vlažnosti vazduha, subjektivni osećaj je da su temperature više nego što zapravo jesu.