4 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

ITALIJA

VENECIJA

4 dana (3 noćenja) – autobusom

Termini: 26 – 29. Septembar; 08 – 11. Novembar 2019.

Venecija Venecija – čudesna i jedinstvena, nedostižni original za gradove širom sveta koji samo podsećaju na nju, ili se s njom s ponosom porede. Jedna je od najvrednijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Grad je raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti zbog čega je prozvana „Serenissima“ (presvetla). Sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 OSOBU
26.09. - 29.09.2019. Hotel 3* 3 ND 139€ 45€
08.11. - 11.11.2019. Hotel 3* 3 ND 135€ 45€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
Smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak – kontinetnalni) u Lidu di Jesolu
Razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Međunarodno putno osiguranje
Individualni troškovi
Dinarski deo aranžmana – 1990rsd po rezervaciji
Prevoz brodom Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni – 20€
Izlet Murano, Burano i Torčelo – 30€. Ulazna taksa u Veneciji uključena u cenu izleta.


Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
  • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
  • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Dragulji Veneta. Organizator putovanja je turistička agencija KonTiki travel&service, licenca OTP 80/2014. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service.
Program br.3 važi od 29.07.2019.

1

1.dan BEOGRAD - LIDO DI JESOLO

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06:00h  (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Polazak autobusa u 06.30h. Vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora. Dolazak u Lido di Jesolo, poznato letovalište u Venecijanskom zalivu. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2

2.dan LIDO DI JESOLO - VENECIJA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Veneciju. Polazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodom do Venecije. Panoramsko razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX – XVIII vek): Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto. Slobodno vreme za individualno razgledanje ili fakultativna vožnja gondolama kanalom Grande. Povratak brodom do luke Punto Sabioni. Povratak autobusom u Lido di Jesolo. Noćenje.
3

3.dan LIDO DI JESOLO - TORČELO - MURANO - BURANO - LIDO DI JESOLO

Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na celodnevni fakultativni obilazak „ Ostrva Lagune “. Dolazak do luke Punta Sabioni, ukrcavanje na brodić i plovidba do tri prelepa ostrva: MURANO – poznat po izradi predmeta od stakla, poseta čuvenoj radionici Murano stakla;BURANO – poznat po izradi venecijanske čipke i po kućama jarkih boja; TORČELO – najstarije naseljeno ostrvo lagune, razgledanje katedrale Santa Maria Assunt. Povratak brodićem do luke Punta Sabioni. Povratak autobusom u Lido di Jesolo. Noćenje.
4

4.dan LIDO DI JESOLO - TRST - BEOGRAD

Doručak. Polazak za Trst. Usputna pauza u autletu Palmanova. Nastavak putovanja za Trst. Panoramski obilazak grada. Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:

Lido di Jesolo – Hoteli 3* – locirani su u centralnom delu Lida di Jesola.

Smeštaj naših putnika je po tradiciji u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Moderno 3* www.hotelmodernojesolo.com,

Hotel Grifone 3* www.hotelgrifonejesolo.it,

Hotel Venezia La Viletta 3* www.venezialaviletta.it,

Hotel Anny 3* www.hotelanny.com,

Hotel Piccadily 3* www.hotelpiccadilly.com;

Hotel Danieli 3* www.hotel-danieli.com/index_eng.php ili sličan

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje. Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke. Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije organizatora putovanja 7 dana pre polaska na put.

Venecija se nalazi u Italiji putovanja u evropske gradove
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi
Venecija se nalazi u Italiji evropski gradovi