Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Melia Las Antillas 4*
Položaj hotela: Direktno na dugoj beloj peščanoj plaži. Aerodom Varadero udaljen je oko 30km. Veliki šoping mol oko 5 km.
Hotelski sadržaji: Moderan rizort se nalazi u velikom vrtu. Ima 1 restoran internacionalne kuhinje i 3 a-la-carte restorana (mediteranska, kubanska kuhinja), snack bar, 5 barova, bazen, 2 đakuzija, ležaljke, suncobrane i peškire na plaži i bazenu, WiFi uz doplatu, frizerski salon, prodavnicu, dnevnu i večernju animaciju, diskoteku.
Sport uključen u cenu: fittness, aerobic, joga, 2 teniska terena, stoni tenis, boćanje, odbojka, košarka, badminton, kajak, Hobie Cat, pedalina. Uz doplatu: škola ronjenja.
Wellness: sauna i kozmetički tretmani uz doplatu.
Sobe: ukupno 350.
Deluxe soba: oko 38m2, u glavnoj zgradi i u vilama, kupatilo sa tušem, fen, TV, telefon, pegla sa daskom, klima, minibar (svakodnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), pribor za čaj i kafu, sef, kutak za sedenje, balkon ili terasa sa pogledom na vrt ili bazen. Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): doručak, ručak i večera na bazi bifea (samoposluživanje) ili alternativno uveče a la carte (3 puta nedeljno, uz rezervaciju). Neograničeno lokalna alkoholna i bezalkoholna pića na svakih sat vremena. Voda, bezalkoholna pića i pivo u minibaru.
www.melia.com

Cena po osobi i danu u deluxe sobi / Usluga all inclusive
01.05.-14.07. / 25.08.-31.10. 68€
15.07.-24.08. 77€
01.04.-30.04. 89€
01.02.-31.03. 104€
Avio karta: od 746€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Transfer autobusom od aerodroma Varadero: 20€
Transfer autobusom od aerodroma Havana: 59€
Popusti: 15% za rezervacije do 60 dana pre puta i boravak do 30.04. / 15% za rezervacije do 30 dana pre puta u periodu 01.05.-31.10.
Deca: hotel samo za odrasle
Mladenci: privatan check in, cveće, flaša vina i čokolada, doručak u sobi jednom u toku boravka, večera jednom u toku boravka, poklon iznenađenja,
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos (CUC), poneti eure na destinaciju, 1 EUR=1,1 CUC
Jezik – španski, engleski
Viza – nije potrebna za srpske državljane (plaćaju se izlazne takse na aerodromu oko 25 EUR),
pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci, obavezno je putno zdravstveno osiguranje
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)

Kuba je ostrvska zemlja i ujedno najveće ostrvo u karipskom arhipelagu, koju, osim glavnog ostrva, čini još I ostrvo Isla de la Juventud, uz nekoliko manjih arhipelaga.
Njene obale zapljuskuju talasi Karipskog mora i Severnog Atlanskog okeana.
Kristofer Kolumbo je u svojim putopisima napisao …ovo je najlepše ostrvo koje su moje oči videle…
I zaista, Kuba će vas očarati u svakom smislu. Neverovatan mix prošlosti I modernog turizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuba je punih 55 godina, nakon revolucije na čelu sa Fidelom Kastrom I Če Gevarom, bila pod sankcijama. I to je učinilo da vreme stane. I dan danas izgleda kao pre 60 godina.
Havana, glavni grad, sa svojom kolonijalnom arhitekturom, ulicama, trgovima, katedralama…je priča za sebe koju nikako ne treba propustiti. Stari grad je pod zaštitom UNESCO-a.
Posle povratka u prošlost u Havani, vratite se u budućnost u Varaderu, glavnom turističkom gradu na Kubi gde ćete imati utisak da ste na Miami Beachu! 20km peščanih plaža I hotela od 3* do 5* sa bogatim sportskim sadržajima I turističkom ponudom pružiće odmor za svačiji ukus.
Osim u Varaderu, odmor u autentičnijoj Kubi možete naći na ostrvima Cayo Largo, Cazo Rosario, I Cayo Coco.
Ali, da biste osetili pravu Kubu preporučujemo da obavezno odete na neki izlet I osetite pravi duh ove zemlje cigara, ruma, muzike, starih automobila I plesa.
Avanturistma preporučujemo obilazak kubanske savane džip safarijem, zatim Delfinarijuma gde možete I plivati sa delfinima, etno parka Guama gde možete videti opasne krokodile i ribe ukrštene sa krokodilima. Ne propustite vožnju katamaranima oko celog ostrva i lov na na barakude otvorenom moru.
Kuba ima tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom oko 27 C°, i periodima velike vrućine, visoke vlažnosti vazduha i jakih vetrova. Visoka turistička sezona je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg leta. Prosečna temperatura mora je oko 26 C°.