Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Melia Marina Varadero 5*
Položaj hotela: Hotel se nalazi promenadi u luci za jahte. Do plaže udaljene oko 300m se dolazi pešačkim mostom. Centar Varadera udaljen je oko 15km a aerodrom Varadero oko 34 km.
Hotelski sadržaji: Hotel čini više sedmospratnih zgrada koje se nalaze uz promenadu. Ima 7 restorana sa internacionalnom, italijanskom, francuskom, azijskom i latinoameričkom kuhinjom, 7 barova, bazen, 2 dečija bazena, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži, WiFi u lobiju uz doplatu, butik, frizerski salon i animaciju svakog dana i večeri, mini klub za decu, igralište, veštačku stenu za penjanje.
Sport uključen u cenu: fitness, tenis, oprema za snorkling, kajak, odbojka na plaži, košarka Uz doplatu: golf (udaljen oko 2 km).
Wellness: YHI SPA – bazen i različiti tretmani i masaže uz doplatu.
Sobe: ukupno 423.
Classic soba: 43m2, kupatilo sa tušem, fen, TV, telefon, klima, ventilator, minibar (voda, pivo i sokovi uključeni u cenu), WiFi (uz doplatu), pegla, sef, pribor za čaj i kafu, balkon s pogledom na bazen.Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga:  all inclusive (AI – sve uključeno), doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.meliacuba.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj classic sobi / Usluga all inclusive
01.05.-14.07. / 25.08.-31.10. 75€
15.07.-24.08. 85€
01.04.-30.04. 89€
01.02.-31.03. 116€
Avio karta: od 746€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Transfer autobusom od aerodroma Varadero: 20€
Transfer autobusom od aerodroma Havana: 59€
Popusti: 15% za rezervacije do 30 dana pre puta
Deca: do 1 god borave besplatno
Mladenci: privatan check in, cveće, vino i čokolada, doručak u sobi jednom utoku boravka, jedna romantična večera, 10% popusta na spa tretmane
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos (CUC), poneti eure na destinaciju, 1 EUR=1,1 CUC
Jezik – španski, engleski
Viza – nije potrebna za srpske državljane (plaćaju se izlazne takse na aerodromu oko 25 EUR),
pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci, obavezno je putno zdravstveno osiguranje
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)

Kuba je ostrvska zemlja i ujedno najveće ostrvo u karipskom arhipelagu, koju, osim glavnog ostrva, čini još i ostrvo Isla de la Juventud, uz nekoliko manjih arhipelaga. Njene obale zapljuskuju talasi Karipskog mora i Severnog Atlanskog okeana. Kristofer Kolumbo je u svojim putopisima napisao… ovo je najlepše ostrvo koje su moje oči videle… I zaista, Kuba će vas očarati u svakom smislu. Neverovatan mix prošlosti i modernog turizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuba je punih 55 godina, nakon revolucije na čelu sa Fidelom Kastrom i Če Gevarom, bila pod sankcijama. I to je učinilo da vreme stane. I dan danas izgleda kao pre 60 godina. Havana, glavni grad, sa svojom kolonijalnom arhitekturom, ulicama, trgovima, katedralama… je priča za sebe koju nikako ne treba propustiti. Stari grad je pod zaštitom UNESCO-a. Posle povratka u prošlost u Havani, vratite se u budućnost u Varaderu, glavnom turističkom gradu na Kubi gde ćete imati utisak da ste na Miami Beachu! 20km peščanih plaža i hotela od 3* do 5* sa bogatim sportskim sadržajima i turističkom ponudom pružiće odmor za svačiji ukus. Kuba ima tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom oko 27 C° i periode velike vrućine, visoke vlažnosti vazduha i jakih vetrova. Visoka turistička sezona je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg leta. Prosečna temperatura mora je oko 26 C°.
Klima: tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)