2 noćenja
Trajanje
Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Wellness & Spa – Slovenija – Terme Olimia

HOTEL BREZA 4*

CENA UKLJUČUJE:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona po principu samoposluživanja
„Wellness bag“ (bade mantil i peškir), boca termalne vode u sobi, gratis internet (LAN) u sobi
kupanje na bazenima u Termalija Relax, parku Aqualuna, noćna kupanja u wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj
1x ulaz u Svet sauna Wellness centra Termalija ILI 1x ulaz na bazene u Termalija Family FUN
Aquaaerobik prema programu, jutarnja gimnastika, upotreba fitness studija
Animacija dece u mini-klubu.
CENA NE UKLJUČUJE:
Boravišnu taksu – 2,5€ osoba/noć (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni)
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.
  • soba sa balkonom – 5€ osoba/noć, pun pansion – 12€ osoba/noć; jednokrevetna soba – 25€/noć, hotelski apartman +30%/noć.
  • wellness doplate: saune u wellness centru Termalia – 11€ osoba/dan. Ulaz u Termalija Family fun 12€ osoba/dan.
    • wellness centar Orhidelia – 20€ osoba/dan (dva ulaska dnevno) za boravak u toku nedelje: ponedeljak-četvrtak
    • wellness centar Orhidelia – 29€ osoba/dan (dva ulaska dnevno) za boravak u toku vikenda (petak, subota, nedelja) i praznika.

Budući da želimo da Wellness Orhidelia ostane prvi i jedinstven izbor za sve koji žele užitak i opuštanje u mirnom okruženju, od juna 2018. ograničili smo pristup deci do 14,99 godina.

  • dete do 4,99 godina GRATIS u sobi sa dvoje odraslih
  • 50% za decu od 5 do 11,99 godina na dodatnom ležaju
  • 30% za decu od 5 do 11,99 godina na osnovnom ležaju
  • 15% treća odrasla osoba na dodatnom ležaju.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje "TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD"koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na "TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD" ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs

Organizator:
BELVI d.o.o., Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 06.12.2019.

Hotel Breza se nalazi u Sloveniji putovanja 2018
Hotel Breza se nalazi u Sloveniji putovanja 2018
Hotel Breza se nalazi u Sloveniji putovanja 2018
Hotel Breza se nalazi u Sloveniji putovanja 2018