Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

DUBAI Citymax Bur ⭐️⭐️⭐️

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Dubai

Individualni polasci
Po Vašem izboru

Cena od
25€
po osobi

Daleka destinacija – Dubai

Citymax Bur 3*

Položaj hotela: Hotel se nalazi u starom delu Dubaija tzv. Bur Dubaji, na oko 20-ak minuta od međunarodnog aerodoroma. U blizini hotela se nalazi bus stanica koja vas povezuje sa Karama šoping distriktom, koji obiluje brojnim restoranima. Takođe se veoma lako I brzo stiže I do najvećeg šoping centra Dubai Mall, kao I do Burj Kalife, Trgovinskog centra I drugih znamenitosti. Hotel je udaljen od Jumeirah gradske plaže oko 5 km I oko 10 km od privatne plaže Jumeirah Beach Park.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restorane sa Tajlandskom, Indijskom I Azijskom kuhinjom, Spor Bar & Grill, glavni restoran koji je otvoren tokom celog dana I koji nudi doručak na bazi švedskog stola, kafeteriju, bar na bazenu I 24 h dostupan room servis. Od dodatnih sadržaja ima teretanu I otvoren bazen na krovu hotela. Takođe ima menjačnicu, wi-fi internet (besplatan u javnim delovima hotela).
Sobe: Svih 691 soba su moderno opremljene I dizajnirane I sve imaju kupatilo, LCD Tv, mini bar, sef, kuvalo za vodu, fen, telefon, pristup internetu I centralnu klimatizaciju.
www.citymaxhotels.com

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

TABELA

(za sve termine, strelica udesno →)

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

DUBAI

Na jugoistočnoj strani arapskog poluostrva nalaze se Ujedinjeni Arapski Emirati koji obuhvataju 7 emirata Abu Dabi, Dubai, Šardža, Ajman, Um al Kuvain, Ras el Hajm i Fudžaira. Karakteristično za sve emirate su visoke temperature tokom cele godine i zahvaljujući tome veliki broj turista se odlučuje da letuje baš u ovom delu Bliskog istoka.
Dubai je najveći grad I jedna od najposećenijih destinacija sveta. idealan je za sve tipove turista. Za svega nekoliko godina iz peska je nikao grad koji je postao sinonim za luksuzan život i centar međunarodnog poslovanja.
Bez obzira da li ste Dubai izabrali kao usputnu stanicu do neke egzotične zemlje ili kao krajnju destinaciju za svoj odmor, svaki trenutak u ovom gradu biće vam ispunjen.
U Dubaiu možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsesti u hotelu Burj Al Arab – jedinom hotelu na svetu koji je kategorisan sa 7*. Možete utonuti u mirise egzotičnih začina na pijaci Spice Souk u starom delu Dubaia ili se ponoviti zlatnim nakitom u poznatom Gold Souku.
Možete skijati na snegu – da, na snegu! – u zatvorenom skijalištu u okviru tržnog centra Mall of Emirates, otići na safari po pustinjskim dinama ili testirati svoj adrenalin u susednom Abu Dabiju na najbržem roller coasteru na svetu koji dostiže brzinu od 240km/h za samo 4,9 sekundi!
Dubai je raj za ljubitelji šopinga – samo spremite debeli novčanik I zabava može da počne.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura